pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 01.03.2018 19:48:31

Na Otočcu za državne naslove brez Tokića

Nikola Miljković
Namiznoteniški igralci se bodo konec tedna na Otočcu merili za državne naslove. Mnogi bi si želeli, da bi na prvenstvu nastopil tudi desetletji najboljši slovenski igralec Bojan Tokić, saj bi si želeli njegov obračun z Darkom Jorgićem, a do njega ne bo prišlo.

Novogoričan bo v nedeljo že odpotoval v Doho, kjer bo naslednji teden nastopil na tamkajšnjem mednarodnem prvenstvu Katarja, na enem izmed najmočnejših turnirjev svetovne serije.


"Na lestvici sem padel, zato za ponovni vzpon potrebujem turnirje, seveda moram biti na njih tudi uspešen. Želim si na četrte olimpijske igre, zato potrebujem točke z mednarodnih turnirjev. Zveza mi je nastop omogočila, zdaj moram izpolniti pričakovanja," se dobrih nastopov nadeja Novogoričan, ki se je z mlajšim rojakom nazadnje pomeril pred dvema letoma na državnem prvenstvu na Jesenicah, takrat je Jorgića premagal s 4:2.

Naslov državnega prvaka bosta sicer branila Jorgić in Alex Galič, ki bosta tudi tokrat prva favorita. Zanimivo bo videti, česa so še sposobni številni veterani, nekdanji reprezentanti, kot so Mitja Horvat, Gregor Komac, Uroš Slatinšek... Odnehati nočeta niti 58-letni Darijan Vizjak niti tri leta mlajši Bojan Pavič.

Značke: namizni tenis, sta

Članki iz rubrike