Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zf
zf
26.07.2016 21:25:09
Deli članek:

Priprave mladih v Postojni

zf
Črt Gombač, član Postojnske jame.

Prvi mednarodni nastop v novi balinarski sezoni bo imela mlada slovenska reprezentanca (U-15) na turnirju v Miljah, ki bo 13. in 14. avgusta.

Zato se je selektor Anton Kosar odločil, da bodo prve priprave ta četrtek v Postojni. Nanje je povabil devet igralcev. Na njegovem seznamu so: Jaka Štremfel (Hrast), Jan Guštin (Skala), Gašper Povh in Črt Gombač (Postojnska jama), Matjaž Zalatel in Tomaž Kristančič (Goriška Brda) ter Patrik Požar, Gašper in Domen Sedmak (Orlek ORO Met Pivka).

"Odločili smo se, da bo prva pripravljalna postaja Postojna, kasneje se bomo pred turnirjem v Miljah srečali na treningu še dvakrat, v Postojni ali Goriških Brdih, zadnji 'šlif' pa bo na prizorišču turnirja dan pred začetkom," je o pripravljalnem ritmu povedal selektor naših mladih balinarjev, ki si želi, da bi bili fantje čim bolje pripravljeni na konkurenco iz Hrvaške, Monaka, Srbije, Italije in Francije, katere zasedba je že znana.

Selektor Stephane Pingeon je za nastop v Sloveniji določil naslenjo šesterico: Florian Cordier, Loïc Huguet, Nicolas Peyron-Gerard, Baptiste Dangas, Enzo Patala, Clemen Bozon.