Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bo
bo
28.09.2015 19:02:27
Deli članek:

Brcanje, komolčkanje, "čelna" in v zameno elektrošoker

vszi

Američan Brent Grimes ima s klubom iz lige NFL podpisano zelo dobro pogodbo. Ima pa tudi sila vročekrvno ženo ...

Brent Grimes je igralec ameriškega nogometa. S svojim klubom Miami Dolphins ima podpisano dobičkonosno pogodbo, ki bi mu lahko prinesla kar 32 milijonov dolarjev. Ima pa 32-letnik še nekaj drugega; zelo temperamentno ženo. Miko Grimes je sicer javna osebnost in radijska voditeljica, ki je poznana po sila ostrem jeziku, velikokrat se s kritikami loteva tudi tekmovanja v ligi NFL. No, toda zdaj je nase opozorili z nečem povsem drugačnim. In z nečem, s čemer je prišla v praktično vse pomembnejše ameriške medije.

V nedeljo so jo namreč aretirali pred tekmo med Miamijem, za katerega igra njen mož, in klubom Buffalo Bills. Razlog za to pa je naravnost bizaren – začelo se je, ko je pred stadionom želela priti mimo policijske zapore. V tistem trenutku jo je eden od policistov zbil na tla, nakar se je začel pravi spektakel. Nogometaševa žena je postala sila bojevita, policiste je začela obmetavati s kletvicami. Pa tudi z nasiljem je postregla – najprej z brcami proti varuhom reda in miru, nato je opletala s komolci, za konec pa je enega od policistov udarila kar z glavo! In kako so jo umirili? Z elektrošokerjem!

Da je končala za zapahi, ni treba poudarjati. Po plačilu varščine so jo sicer spustili na prostost, a se bo morala zagovarjati pred sodniško za prekrške. Da bi bila nedelja za družino Grimes nato še nekoliko bolj katastrofalna, je še mož Brent sodeloval pri visokem porazu s 14:41 ...

vszi