Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zf
zf
07.08.2015 20:02:23
Deli članek:

Rijavec sestavil mlado reprezentanco balinark

zf

Bliža se mednarodni turnir mladih reprezentanc Srbije, Hrvaške, Italije, Francije, Monaka in Slovenije, ki bo 15. in 16. avgusta v Ljubljani.

Prireditelji bodo tekmovali s tremi selekcijami do 15. leta starosti, med njimi bodo tudi dekleta. Tako je tudi novi selektor ženske reprezentance Slovenije Jure Rijavec po kratkih pripravah v ljubljanski dvorani Krim izbral šest mladih balinark. Na njegovem seznamu so Nina Volčina (Kolektor Idrija), Lea Vehovec, Laura Škoberne (Krim), Mia Švara (Postojnska jama), Sara Benčič (Korte) in Eva Žerjav iz Pliskovice.

"Na seznamu ni članice Krima Zale Vindišar, ki bo predviden termin odsotna zaradi potovanja v tujino. Želim si, da bi dekleta dobro igrala in bila konkurenčna večini ostalih ekip ter dosegla uspeh na tem turnirju," si želi Rijavec pred nastopom mladih balinark na igriščih Krima.

Na Rakovniku se bo turnir začel takoj po žrebu v soboto, 15. avgusta ob 9. uri, ko bo na vrsti prvi krog tekmovanja v obeh skupinah s po tremi udeleženci. Sodniška komisija BZS je tekmovanje zaupala Bojanu Selanu, Jerneju Bajžlju, Zoranu Petojeviču in Janezu Založniku, vodja s strani mednarodne zveze FIB bo Novogoričan Marjan Ferfolja.