Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Pogačar
Robert Pogačar
30.07.2015 10:01:33
Deli članek:

Saša Ignjatović – Nekoč vrhunski športnik, zdaj prebežnik

alesfevzer.com

Danes 41-letni Ljubljančan je bil nekoč odličen namiznoteniški igralec, hkrati pa je uspešno nastopal tudi v futsalu. Po koncu kariere se je najprej lotil trenerskega posla, zadnja leta pa zašel v terapevtske vode.

S posebnimi energetskimi treningi naj bi ljudem s svojo terapevtsko skupino pomagal do boljšega življenja, a jim pri tem tudi uspešno praznil žepe. Zdaj je pred organi pregona prebežal v Dominikansko republiko.

Ob koncu športne kariere je Saša nekaj časa deloval kot svetovalec uprave pri Delavski hranilnici, nato pa se je na presenečenje mnogih lotil terapevtskega izobraževanja. Skupaj z ženo Eleno (nekoč je slišala na ime Alenka Kavčič) sta se odločila organizirati nespodobno drage tečaje numerologije za 720 evrov, letni trening pozitivne energije za 14.400 evrov, tako imenovani »intenziv« za 5500 evrov in še nekaj podobnih tečajev, v katere so v glavnem novačili ljudi, ki iščejo pot iz osebne stiske.

V praksi se je dogajalo, da ljudem iz skupine, ki se je je oprijelo ime sekta Happy, happy, saj so morali to besedo ves čas ponavljati, takšne terapije niso pomagale, ampak so jim le izpraznile denarnice in jih pahnile v še večjo stisko.


CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI IZDAJI TISKANE EKIPE SN!