volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 02.04.2024 15:11:12

Sebastijan Škorc ostaja trener mariborskih odbojkarjev

alesfevzer.com
Sebastijan Škorc ostaja trener odbojkarjev i-Vent Maribora, je objavil štajerski klub na svoji spletni strani. Prav tako v klubu ostajajo tudi njegovi najožji sodelavci, njegov pomočnik Alen Kranjc, kondicijski trener Jure Muršec in trener mlajših kategorij v klubu Filip Leva.

Škorc je kot igralec s tremi klubi zaigral v ligi prvakov, bil nepogrešljiv član slovenske reprezentance. Kot trener je z Mariborčani v sezoni 20/21 osvojil državno prvenstvo. Deloval je tudi v slovenski reprezentanci, kjer je bil pomočnik selektorja in osvojil dve medalji na evropskem prvenstvu.


V tej sezoni so Mariborčani že osvojili drugo mesto v srednjeevropski ligi ter prav tako drugo mesto v pokalu Slovenije.

"Delati v domačem okolju in z najboljšimi sodelavci v najlepšem mestu je nekaj najlepšega ... Želja vseh je, da odbojka nadaljuje uspešno zgodbo v mestu in da se borimo za najvišja mesta. Trenirali bomo še naprej veliko in tako rasli kot ekipa. Igralci pa se bodo razvijali in trkali na vrata reprezentance. Kot klub smo v zadnjih štirih, petih letih dali največ reprezentantov in to je vodilo za naprej," je med drugim dejal Škorc.

Značke: odbojka, trener

Članki iz rubrike