Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
18.04.2023 12:35:39
Deli članek:

Ameriška odbojkarica z razkritjem, o katerem govorijo vsi: Imam prevelike prsi. Zaradi njih ... (foto)

vszi

Ameriška odbojkarica bi si zdaj želela imeti manjše prsi. Ne nazadnje je zaradi njih končala kariero.

Kayla Simmons je verjetno ena najbolj znanih odbojkaric, čeprav v tem športu nikoli ni naredila velikega preboja. Razlog za to je verjetno tudi precej obdarjena postava, še posebej velike prsi, ki ji med športom povzročajo velike težave.

"Če bi imela manjše prsi, bi mi bilo precej lažje. Motijo me pri sprejemih žoge, pri skokih in udarcih. Enostavno ne morem skočiti visoko, niti vreči se ne morem za žogo," je svojim oboževalcem zdaj razkrila Kayla. Leta 2020 je spoznala, da si nikoli ne bo mogla profesionalno ukvarjati z odbojko, pika na i pa je bila košarica, ki jo je dobila od svojega kluba. Vodilne je zmotilo predvsem to, da je redno objavljala svoje razgaljene fotografije, zaradi česar je sprejela odločitev, ki ji je spremenila življenje.

Še bolj se je posvetila družabnim omrežjem, zdaj pa to predstavlja njen največji, predvsem pa lep vir zaslužka. Seveda ima zaradi takšnega početja veliko moških oboževalcev, med njimi je kar nekaj znanih športnikov, ki so si želeli navezati stik z njo. "Še zmeraj sem samska. Prejemam precej sporočil, tudi od znanih športnikov. Ali me to moti? Ne. Nekateri me pošteno nasmejijo, nekatere so zelo resne, niti eno sporočilo pa me še ni navdušilo," je še razkrila zdaj že nekdanja ameriška odbojkarica.

vszi