zrče, zabava, novalja Svet24.si

Okuženi v Zrčah: Hrvati očitajo Avstrijcem ...

loto, bavarska. 6aus49 Svet24.si

Skoraj mesec dni je denarnici nosila bogastvo

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

Goran Dragić 2 Odkrito.si

Goran Dragić odprl pametno košarkarsko igrišče...

de-donno Odkrito.si

Smrt zdravnika, ki je našel zdravilo proti ...

STA
STA
0 06.06.2020 12:48:43

Slovenska reprezentantka bo kariero nadaljevala v Turčiji

CEV
Slovenska reprezentantka Lana Ščuka bo prihodnjo sezono igrala v dresu ene najmočnejših ekip turškega prvenstva, Yesilyurt SK iz Carigrada. Triindvajsetletna odbojkarica se v turško prestolnico seli iz Italije, kjer je minulo sezono igrala za prvoligaški klub Pomi Casalmaggiore, so sporočili iz Odbojkarske zveze Slovenije.

"Za Turčijo sem se odločila, ker mi predstavlja velik osebni izziv in v tem vidim velik napredek. Tako na osebni ravni, kot seveda tudi odbojkarsko gledano. Odločila sem se, da se bom prepustila toku življenja. Bomo videli, kaj mi bo vse to prineslo. Sezone se veselim, je pa vseeno prisotno tudi malo strahu, saj bo vse skupaj zame nekaj povsem novega," je novico pospremila Ščuka.

Tako kot vse slovenske reprezentantke tudi Ljubljančanka upa, da bo pred odhodom v tujino potekala še reprezentančna akcija in da bo ženska izbrana vrsta konec avgusta vendarle lahko nastopila v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.

Slovenske si v boju s Češko, Latvijo ter Bosno in Hercegovino želijo zagotoviti še tretji nastop na prvenstvih stare celine, so še sporočili iz OZS.

Značke: odbojka, prestop

Članki iz rubrike