jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

UV-zavod za zaposlovanje-bobo Reporter.si

Kako nam tiktaka socialna bomba: kolikšno bo ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

sta
sta
0 15.04.2020 19:34:38

Vučičević zapustil ACH Volley, odhaja v Rusijo

alesfevzer.com
Za razliko od nekaterih drugih najboljših slovenskih športnih kolektivov pri odbojkarskem prvaku ACH Volleyju ni turbolentnega dogajanja. Priprave za novo sezono že tečejo, ne sicer na igrišču, ampak v pisarni. Sestavlja se igralski mozaik, za zdaj je jasno, da v ekipi ne bo Božidarja Vučićevića, Srb bo odslej igral za ruski Gazprom-Ugra Sorgut.

Za zdaj drugih sprememb ni, kar pa ne pomeni, da jih ne bo.

"Mi že iščemo okrepitve za naslednjo sezono. Spet želimo sestaviti kombinacijo, ki bo uspešno igrala na vseh frontah. Pogovori potekajo, a več trenutno ne morem povedati več kot, to da je Vučićević odšel v Rusijo in da nas bo najbrž zapustil tudi ameriški libero Kyle Patrick Dagostino," je dejal Rasto Oderlap, prvi mož kluba ACH Volleyja.

O kakšnem rezanju plač Oderlap ni hotel govoriti, meni, da je to interna zadeva, o kateri se pogovarjajo med seboj."Lahko rečem, da smo igralce, potem ko je bilo jasno, da državnega prvenstva ne moč končati, poslali domov. Nekaterim so potekle pogodbe, nekaterim ne. Naša obljuba je bila, da ne bo nič narejenega brez dogovora z njimi. Teh dogovorov pa ne mislimo obešati na velik zvon, pri tem ne vidimo nobene dodatne vrednosti, kot mogoče kdo drug," je še dejal Oderlap, ki pravi, da klub vidi nekaj zanimivih igralcev tudi v Sloveniji.

"Je nekaj igralcev, ki bi lahko igrali pri ACH Volleyu in pri nas napredovali. Jasno, da tudi Rok Možič, a lahko rečem le to, da mora obstajati obojestranski interes," je o slovenskih okrepitvah skrivnosten Oderlap, ki je prepričan, da se bo Vučićević, ki v Ljubljani ni preživel niti ene polne sezone, v Rusiji dobro znašel.

"Letos je za nas odigral nekaj res odličnih tekem, predvsem v ligi prvakov. Ni nič čudnega, da so ga opazili v Rusiji. Verjamem, da bo v prihodnosti igral veliko vlogo tako pri njih kot v reprezentančni odbojki. Jaz mu lahko le čestitam in mu zaželim srečo," je dejal Oderlap.

Značke: odbojka, slovenija

Članki iz rubrike