jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

sabina-mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: 'Našla sem ljubezen svojega ...

ou
ou
0 07.04.2020 13:56:23

KORONA LET za Črno goro! ČAKALI so na letališču, potem pa... STVARI je v roke vzela LEPOTICA in pokazala PRAVI DUH... (video)

Tako kot je to storila Slovenija in vse ostale države, so tudi v Črni gori poskrbeli, da se je z njihovo nacionalno letalsko družbo domov vrnilo kart največ državljanov, da bi doma počakali na konec koronakrize.

Na enim od letov, ki je iz Frankufrta letel v Podgorico, je bilo cel kup potnikov, državljanov Črne gore, ki so hoteli domov. Med njimi je bila tudi Tatjana Bokan, odlična odbojkarica, ki se je vračala domov iz Filipinov, ker trenutno igra za klub iz Manile. 31-letna Bokanova je kariero začela v Spartaku, potem pa igrala v mnogih klubih v Italiji, Turčiji, Azerbajdžanu, Kitajski... 

bokan

V čakalnici letališča v Frankfurtu je množica Črnogorcev čakala na let. Bili so zaskrbljeni in sedeli precej oddaljeni eden od drugega. Potem pa se je iz Tatjaninega telefona pojavila črnogorska glasba, in Tatjana je zaplesala... Pritegnila še ostale in vnesla v mučno čakanje nekaj optimizma in sproščenosti. Pravi športni duh odbojkarice, ki je bila večkrat razglašena tudi za najlepšo športnico Črne gore.    

Značke: korona-virus, letalo

Članki iz rubrike