Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ue
ue
0 07.04.2020 12:14:51

'ŽIVAL', ki je grizla ljudi... Eden NAJVEČJIH vseh časov... Heroin, seks... Danes pa...

Profimedia
Bil je heroj mnogih, potem pa je padel povsem na dno. Pretepal se je, drogiral, bil v zaporu... Danes pa je uspešen podjetnik.

Seveda govorimo o Mikeu Tysonu, enemu najboljših in najbolj kontroverznih boksarjev vseh časov, ki je danes, vsaj tako ga kličejo v ZDA – Kralj kanabisa.
Mike, ki je star 53 let, zdaj mesečno zasluži okoli 600.000 evrov s prodajo njegovih produktov, ki so vsi povezani s kanabisom. Zgradil si je pravi haš-imperij in zdaj namerava na kalifornijski obali zgraditi luksuzni resort za kadilce hašiša.
Tyson je leta 2016 s poslovnim partnerjem Robom Huckmanom ustanovil podjetje Tyson Holistic. Zdaj prodaja produkte iz kanabisa in zasluži več kot pol milijona evrov na mesec. Ponuja različne vrste marihuane, različne ekstrakte, hrano z dodatkom kanabisa, hranilne dodatke za pse in tudi masažno olje iz kanabisa. Vse stvari se lahko naroči tudi preko spleta pod blagovno z logom 'Tyson ranch', dobijo pa se tudi kape, puloverji in celo strojčki za rolanje džointov.
Tyson je na svojem ranču v Kaliforniji (ena redkih držav v ZDA, kjer je kanabis legaliziran) zgradil pravi imperij, ki mu kot kaže res dobro uspeva. No, tudi sam je ena od najboljših strank, saj naj bi na mesec pokadil hašiš v vrednosti kar 40.000 evrov, da bi ublažil bolečine, ki so posledica njegove boksarske kariere.
Podjetni Tyson pa se je lotil še enega projekta. V kalifornijskem mestu El Segundo naj bi zgradil luksuzni resort z vsem kar si srce poželi za ljubitelje hašiša. Na 400 hektarov velikem posestvu bo luksuzni kamp skozi katerega bo tekla umetno narejena reka, kjer bodo tudi razni glasbeni in umetniški festivali. Poleg tega pa je ustanovil 'univerzo Tyson', kjer se lahko slušatelji podučijo vse o kanabisu. Na celotnem posestvu je dovoljeno kajenje marihuane oziroma hašiša, razen na mestih, kjer se prodaja alkohol. "Razmišljal sem, koliko dobrega lahko storil za ljudi, če jim pomagam s kanabisom," je dejal nekdaj Železni Mike.

Značke: kanabis, marihuana

Članki iz rubrike