Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 19.06.2019 10:25:23

V Kamniku nadaljujejo s sestavljanjem ekipe: vrača se tudi Jan Planinc

www.alesfevzer.com
Pod taktirko Marka Brumna si je že služil kruh v Kamniku, tudi tokrat pa si ga je novi kamniški trener zaželel v svoji ekipi. V Calcit Volley se vrača Jan Planinc.

Devetindvajsetletni Planinc bo kamniško ekipo okrepil na mestu sprejemalca, prav tako pa lahko zaigra na mestu prostega igralca. Calcitov dres je v preteklosti že nosil tri sezone. »Na Kamnik me vežejo lepo spomini, tako osebni kot rezultatski. Z veliko takratnimi soigralci smo še danes v stiku. Takrat smo se tudi po daljšem času uvrstili v finale in pokazali, da lahko premagamo tudi ACH Volley.« Prav član ACH-ja je bil občasni slovenski reprezentant v preteklosti, prav tako pa tudi ekip iz Maribora, Frama in Kranja. Nekaj izkušenj ima tudi iz tujine, igral je na Češkem in v Grčiji.

Kaj pa pričakuje od tokratne sezone? »Ogrodje ekipe poznam, z večino fantov smo že bili soigralci ali pa smo se srečevali na nasprotni strani mreže. Čakamo še na kakšnega kakovostnega tujca. Tudi trenerja Brumna dobro poznam in vem, da bomo kakovostno trenirali in dali vse od sebe. Calcit Volley je zadnja leta reden finalist in cilji za to sezono so najmanj ponovitev tega in napad na naslov.«

Članki iz rubrike