Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 14.11.2018 20:42:53

Goričanke nadaljujejo zmagovito serijo

Nikola Miljković
Odbojkarice GEN-I Volleyja so se brez težav uvrstile v 3. krog evropskega pokala challenge. V povratni tekmi 2. kroga so še drugič s 3:0 (19, 13, 12) premagale slovaško Strabag Bratislavo.

GEN-I Volley - Strabag  3:0 (19, 13, 12)

Mestna dvorana v Novi Gorici, gledalcev 350, sodnika: Maia (Portugalska), Kuzmanović (BiH).
GEN-I Volley: T. Blažič, Ferlinc 2, Zbičajnik 1, Perić 3, Zaplotnik, Lucas, Velikonja Grbac 5, P. Blažič 7, Lipicer Samec 7, Zapedri, Grudina 7, Ščuka 15.
Strabag Bratislava: Štumpelova 10, Hudecova 9, Kručovska, Spankova, Janeva 9, Jancova, Sevarika 6, Ramajova 1, Ovečkova, Trebičavska 8, Hrončekova 2.

Odbojkarice GEN-I Volleya nadaljujejo zmagovito serijo. V letošnji sezoni so še neporažene, sprehodile so se tudi prek drugega kola evropskega pokala, Strabag Bratislava ji ni bil enakovreden tekmec. Glavni del naloge so varovanke Vasje Samca Lipicerja opravile že v Bratislavi, kjer so se lahko prepričale o kakovostni premoči, kljub temu pa so tudi v svoji dvorani zaigrali resno in zmagale še bolj zanesljivo kot pred tednom.

Nekaj težav so imele le na začetku. Najbrž so jih presenetile dobro obiskane tribune novogoriške dvorane, zato je bilo opaziti nekaj treme. Posledica je bil zaostanek, a ta ni dolgo trajal, Lana Ščuka in kolegice so hitro ujele ritem, do konca niza niso imele težav, še bolj izrazita pa je bila njihova premoč v preostalih dveh nizih.

S 15 točkami je bila najučinkovitejša igralka tekme Ščuka.

Goričanke so bodo v 1/16 finala, kjer se bodo v tekmovanje vključile tudi odbojkarice Calcita Volleyja, čez 14 dni merile s finsko Kangasalo.

Značke: odbojka, evropa

Članki iz rubrike