osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

mojca sencar -foto  MJP Svet24.si

Po dolgi bolezni je preminula Mojca Senčar

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

STA
STA
0 14.11.2018 20:42:53

Goričanke nadaljujejo zmagovito serijo

Nikola Miljković
Odbojkarice GEN-I Volleyja so se brez težav uvrstile v 3. krog evropskega pokala challenge. V povratni tekmi 2. kroga so še drugič s 3:0 (19, 13, 12) premagale slovaško Strabag Bratislavo.

GEN-I Volley - Strabag  3:0 (19, 13, 12)

Mestna dvorana v Novi Gorici, gledalcev 350, sodnika: Maia (Portugalska), Kuzmanović (BiH).
GEN-I Volley: T. Blažič, Ferlinc 2, Zbičajnik 1, Perić 3, Zaplotnik, Lucas, Velikonja Grbac 5, P. Blažič 7, Lipicer Samec 7, Zapedri, Grudina 7, Ščuka 15.
Strabag Bratislava: Štumpelova 10, Hudecova 9, Kručovska, Spankova, Janeva 9, Jancova, Sevarika 6, Ramajova 1, Ovečkova, Trebičavska 8, Hrončekova 2.

Odbojkarice GEN-I Volleya nadaljujejo zmagovito serijo. V letošnji sezoni so še neporažene, sprehodile so se tudi prek drugega kola evropskega pokala, Strabag Bratislava ji ni bil enakovreden tekmec. Glavni del naloge so varovanke Vasje Samca Lipicerja opravile že v Bratislavi, kjer so se lahko prepričale o kakovostni premoči, kljub temu pa so tudi v svoji dvorani zaigrali resno in zmagale še bolj zanesljivo kot pred tednom.Nekaj težav so imele le na začetku. Najbrž so jih presenetile dobro obiskane tribune novogoriške dvorane, zato je bilo opaziti nekaj treme. Posledica je bil zaostanek, a ta ni dolgo trajal, Lana Ščuka in kolegice so hitro ujele ritem, do konca niza niso imele težav, še bolj izrazita pa je bila njihova premoč v preostalih dveh nizih.

S 15 točkami je bila najučinkovitejša igralka tekme Ščuka.

Goričanke so bodo v 1/16 finala, kjer se bodo v tekmovanje vključile tudi odbojkarice Calcita Volleyja, čez 14 dni merile s finsko Kangasalo.

Značke: odbojka, evropa

Članki iz rubrike