mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 24.11.2015 11:11:02

Jerončič se je vrnil v Braslovče

Nikola Miljković
Odbojkarice Braslovč so v ponedeljek zvečer dobile novega trenerja, ki ga zelo dobro poznajo. V Braslovče se je vrnil Zoran Jerončič, ki je braslovške odbojkarice vodil v obeh njihovih prvoligaških sezonah, z njimi pa je osvojil četrto in peto mesto.

V Braslovčah so se na začetku prejšnjega tedna razšli s Slobodanom Nikolićem, ki ni dolgo iskal novo zaposlitev, saj je prevzel odbojkarje ravenskega Fužinar Metala, medtem ko je ekipo na prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije in derbiju z Luko Koprom vodila pomočnica trenerja Damijana Mihalinec. Vendar v vodstvu kluba niso prav dolgo iskali novega trenerja.


"V ponedeljek zvečer smo se vse dogovorili z Zoranom Jerončičem, ki se na naše veliko veselje vrača v Braslovče," je danes povedal Marjan Kumer, predsednik braslovških odbojkaric, ki so trenutno na sedmem mestu prvenstvene lestvice z istim število točk, devet, kot jih ima šestouvrščena Kema Puconci.

Jerončič ima za sabo bogato trenersko pot, veliko je deloval tudi v sosednji Italiji, Braslovčanke pa bo vodil že na sobotni tekmi 10. kroga 1. DOL za ženske, ko bo mlada braslovška ekipa gostila aktualnega državnega prvaka Calcit Ljubljano.

Članki iz rubrike