pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ou
ou
0 18.11.2015 22:36:50

Lahko bi nas vodila tudi moja pokojna prababica

Grega Wernig
Razočaranje po porazu odbojkarjev ACH Volleyja v Novem Sadu je bilo veliko. Še posebej zaradi načina, Ljubljančani so namreč igrali povsem brez energije.

Najbolj kritičen po koncu tekme je bil najizkušenejši član ekipe Matija Pleško, ki vzrok za slabo igro svoje ekipe vidi predvsem v pomanjkanju borbenosti na igrišču: "Mi kvalitete nimamo, to moramo nadomestiti z borbenostjo, a od te ni ne duha ne sluha, zato prihajajo taki rezultati. Na igrišču se moramo stepsti, pokazati željo, agresivnost, tudi verbalno, danes je nisem videl, videl je nisem tudi v prejšnjih tekmah in to me skrbi. Krivi smo mi, igralci, tu trener ne more pomagati. Ob takem pristopu je čisto vseeno, ali nas vodi Kotnik, moja pokojna prababica ali Velasco. Mi moramo skupiti skupaj, čeprav smo nabrani iz raznoraznih vetrov."

Pravega vzroka za takšno igro takoj po tekmi ni našel niti trener Bogdan Kotnik: "Danes smo padli pod svoj minimum, najbrž bi bolje igrali, če bi bil to prvi dan priprav. Nismo odigrali ničesar, ne vem, ali smo bili v nekem krču ali kaj. Dejstvo je, da smo na treningih videti bolje. Ko pa smo pod pritiskom, ne funkcioniramo, ni nas več. Kako to rešiti, v tem trenutku ne vem, vsekakor pa moramo premisliti in najti rešitve."

Članki iz rubrike