nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 10.01.2022 08:38:51

KAAAJ?! Pogačar osupnil! Noro, KATERI IN ČIGAV USPEH je zanj največji v zgodovini Slovenije!

alesfevzer.com
Kolesarski šampion Pogačar je presenetil vse. Še več kot presenetil.

V zgodovini samostojne Slovenije je bilo ogromno športnih uspehov in zelo težko je izbrati enega samega, ki je bil prav posebej izstopajoč in je pustil prav poseben pečat. Okusi so različni, občutki prav tako, vse je stvar posameznika. In če je ta posameznik dvakratni zaporedni zmagovalec slovite dirke po Franciji, je stvar še toliko bolj zanimiva. Tudi Tadej Pogačar je z vprašanjem, kateri uspeh bi v 30 letih prav posebej izpostavil, imel nekaj težav, a se je vendarle odločil. In to kako! 

"Veliko uspehov je bilo. Odličnih, vrhunskih, nepozabnih. Bi pa izpostavil uspeh Janje Garnbret na  olimpijskih igrah v Tokiu, ko si je tam priplezala zlato kolajno," je dejal v pogovoru za publikacijo, ki jo je ob tridesetletnici samostojne Slovenije in tridesetletnici lastnega obstoja izdala Ekipa. Odgovor pa je presenetil dobesedno vse - tudi glavno naslovnico Garnbretovo. "Ooooo, kakšna čast," je osupla dejala, ko so jo s tem soočili na nedavni prireditvi Športnik leta. 

Celoten intervju s Tadejem Pogačarjem si sicer lahko preberete skupaj s še 29 intervjuji in 5 portreti največjih asov, zvezdnikov in tvorcev največjih uspehov v zgodovini športa v samostojni Sloveniji. Zlatko Zahović, Jure Košir, Primož Peterka, Luka Dončić. Peter Prevc, Jan Oblak, Matjaž Kek in še mnogi, mnogi drugi na skupno kar 230 straneh in za zgolj slabih 5 evrov. Na vseh prodajnih mestih! 

Članki iz rubrike