Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
3 31.01.2021 14:05:44

Rogličev sotekmovalec z RESNIMI GROŽNJAMI: Dobil sem celo VRV za obešanje za najinega otroka!

Profimedia
Dylan Groenewegen je odprl dušo.

Kolesar nizozemske ekipe Jumbo Visma Dylan Groenewegen je polnil naslovnice po tem, ko je na Dirki po Poljski zakrivil nesrečo, v kateri je bil Fabio Jakobsen v življenjski nevarnosti. Rogličev sotekmovalec je Jakobsena med hitrim sprintom porinil v ograjo, zaradi te poteze pa je bil kaznovan z 9-mesečno prepovedjo.


Nizozemec pa je zdaj razkril, da po tem incidentu ne more več normalno živeti, nenehno dobiva grožnje. "Moja družina je prejela toliko resnih groženj, da smo morali poklicati policijo. Naslednje tedne je policija varovala naša vrata. Nismo mogli več zapustiti hiše. Če sem želel za trenutek skočiti ven, je moral ob moji strani stati varnostnik, da se ne bi kaj pripetilo," je razkril Groenewegen.

Toda to še ni bilo vse. V enem od pisem je namreč prejel vrv za obešanje, namenjeno njegovemu otroku. "Prejeli smo na roke napisana pisma, v katerih se je znašla celo zanka namenjena našemu otroku. Ko prebereš to sporočilo in vidiš vrv, postaneš na smrt prestrašen. To je bil odločilen faktor, da smo se odločili, da ne moremo več tako nadaljevati. Policija je takoj stopila v akcijo. Seveda takšna stvar vpliva nate. Kaj se dogaja? Kako je to možno? V kako bolanem svetu živimo," je opisal grozljivo izkušnjo.

Članki iz rubrike