hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

Clipboard01 Odkrito.si

POLONA: V Sanjskega moškega nisem bila ...

Saša Lendero Njena.si

Kakšna je poročna obleka Saše Lendero?

ku
ku
0 15.09.2019 20:27:24

V Madridu tečejo solze! OD SREČE! Najbližji so mu pripravili SPREJEM, ki ga ne bo nikoli pozabil (FOTO + VIDEO)

Madrid je danes slovenski! Prav toliko oziroma še bolj slovenski, kot sta ga slovenskega naredila Luka Dončić in Jan Oblak.

Središče španske prestolnice danes kaže prizore za zgodovino. Slovensko kolesarstvo praznuje največji uspeh v zgodovini, zmaga Primoža Rogliča na Vuelti pa se bo v slovenske športne anale zapisala kot eden največjih slovenskih športnih uspehov.

Rogličev dosežek je dopolnil Tadej Pogačar, ki je kot najmlajši udeleženec na dirki ob svojem debiju na tritedenskih preizkušnjah osvojil tretje mesto, obenem je zmagal v posebnem seštevku za mlade kolesarje.


Zmaga nekdanjega smučarskega skakalca je prva slovenska zmaga na tritedenskih dirkah. Pred tem ji je bil najbližje letos na dirki po Italiji prav 29-letni Zasavec, ki jo je končal na tretjem mestu.

Ker je bilo že po včerajšnji etapi jasno, da bo Roglič zmagovalec, je bilo današnje vrtenje koles predstava za gledalce in priložnost za kolesarje, da se v sproščenem vzdušju pripeljejo v središče Madrida.

Presrečnega Rogliča so pozdravili slovenski navijači, med katerimi se je kakopak najbolj razveselil svojih najbližjih, dekleta Lori, očeta Leopolda in žene Anite. Gotovo pa je še najbolj med vsemi pogrešal slabe tri mesece starega sina Leva.

Članki iz rubrike