ženska Dobra karma

Energijska napoved od 26. 2. do 5. 3.: na udaru ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

ku
ku
0 15.09.2019 20:27:24

V Madridu tečejo solze! OD SREČE! Najbližji so mu pripravili SPREJEM, ki ga ne bo nikoli pozabil (FOTO + VIDEO)

Madrid je danes slovenski! Prav toliko oziroma še bolj slovenski, kot sta ga slovenskega naredila Luka Dončić in Jan Oblak.

Središče španske prestolnice danes kaže prizore za zgodovino. Slovensko kolesarstvo praznuje največji uspeh v zgodovini, zmaga Primoža Rogliča na Vuelti pa se bo v slovenske športne anale zapisala kot eden največjih slovenskih športnih uspehov.

Rogličev dosežek je dopolnil Tadej Pogačar, ki je kot najmlajši udeleženec na dirki ob svojem debiju na tritedenskih preizkušnjah osvojil tretje mesto, obenem je zmagal v posebnem seštevku za mlade kolesarje.


Zmaga nekdanjega smučarskega skakalca je prva slovenska zmaga na tritedenskih dirkah. Pred tem ji je bil najbližje letos na dirki po Italiji prav 29-letni Zasavec, ki jo je končal na tretjem mestu.

Ker je bilo že po včerajšnji etapi jasno, da bo Roglič zmagovalec, je bilo današnje vrtenje koles predstava za gledalce in priložnost za kolesarje, da se v sproščenem vzdušju pripeljejo v središče Madrida.

Presrečnega Rogliča so pozdravili slovenski navijači, med katerimi se je kakopak najbolj razveselil svojih najbližjih, dekleta Lori, očeta Leopolda in žene Anite. Gotovo pa je še najbolj med vsemi pogrešal slabe tri mesece starega sina Leva.

Članki iz rubrike