Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
5 15.09.2019 13:50:36

Je bilo treba?! Vsi hvalijo, On pa je TAKOLE UDARIL PO ROGLIČU! Dolgočasen je, mora se še ...

Twitter
Medtem ko v Sloveniji slavimo velika junaka Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja, v Španiji predvsem nad Rogličem niso najbolj navdušeni.

Še posebej ne kolumnist portala Ciclo21, Nicolas Van Looy, ki je udaril po zmagovalcu Vuelte. "Marsikaj se še mora naučiti od svojih predhodnikov na najvišji stopnički. Izžareva vse, razen veselja za svoje dosežke," je zapisal na twitterju, o 29-letniku pa se je še bolj razpisal v prispevku.

V njem je Rogliča kritiziral, ker po dirkah ni deloval zainteresirano pri medijskih obveznostih. Da je bil apatičen, naveličan, dolgočasen in brez pravega ponosa po tako veliki zmagi. Nadalje je Španec dejal, da so bili tudi pred njim Contador, Nibali, Aru, Quintana, Yates in Froome utrujeni, a so vseeno bili videti kot šampioni, kar pri Rogliču pogreša.



Seveda je to njegovo mnenje, ne bi pa se mogli strinjati, da Roglič ne dojema svojih uspehov dovolj čustveno. Le skriva jih bolj in prihranja za trenutke z družino, prijatelji in znanci. "Vprašali smo ga, ali je vesel, ker se pač sploh ne smeji, na odru za zmagovalce pa če so vse grimase pač del šova," je zapisal Van Looy, nakaj mu je Roglič odgovoril. "Seveda sem vesel. V prejšnjih dneh sem se veliko smejal, ampak bolj v zasebnem življenju."

Zanimivo, da se Van Looy ni kritično izpostavil do moštva Movistarja v petkovi etapi in je raje besede varčeval za sobotne vrstice o prvem slovenskem zmagovalcu tritedenskih dirk.

Članki iz rubrike