Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pr
pr
08.06.2016 11:25:23
Deli članek:

Hervisov vzpon na Celjsko kočo

Ste ljubitelj kolesarjenja in to poletje iščete nove izzive? Potem je za vas Hervis pripravil posebno športno presenečenje.

Kot ponosni sponzor je Hervis v sklopu tradicionalne kolesarske dirke Po Sloveniji, ki bo potekala med 16. in 19. junijem, poskrbel za to, da se bodo lahko na kolesu poleg profesionalcev izkazali tudi rekreativni kolesarji. 18. junija ob 14.30, na dan 3. etape imenovane Hervisov vzpon, bodo lahko prijavljeni kolesarji pred uradno dirko prevozili 16 km od Celja do Celjske koče in tako izkusili preizkušnjo, ki kasneje tisti dan čaka profesionalne kolesarje.

Prijave in več informacij na http://www.adria-mobil-cycling.com/si/hervisov-vzpon

Lahko bodo celo primerjali svoj čas s profesionalci in se tako navidezno pomerili z najboljšimi kolesarji z vsega sveta. Vsi zagreti kolesarji se lahko do 17. junija prijavite na spletni strani www.adria-mobil-cycling.com/si/hervisov-vzpon. Gre sicer za najkrajšo, a skoraj najtežjo od vseh štirih etap celotne Dirke po Sloveniji, saj po desetkilometrskem ravninskem delu sledi šest kilometrov precej zahtevnega vzpona do cilja. Pot torej ne bo lahka, ampak Hervis verjame, da zmorete!