Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
20.10.2015 14:32:39
Deli članek:

Rogina in Fajt ostajata pri Adrii Mobil

Arsen Perić

Novomeška kolesarska ekipa Adria Mobil je podaljšala pogodbi s Hrvatom Radoslavom Rogino in Slovencem Kristjanom Fajtom.

Zadnji bo pri Adrii Mobil kolesaril osmo sezono, Rogina peto. Novomeščani so po koncu uspešne sezone zelo aktivni na kadrovskem področju. Marko Kump in Primož Roglič sta Adrio Mobil zapustila in se preselila v svetovno serijo, prvi v Lampre-Merido, drugi v Lotto. Klemen Štimulak je medtem zaključil kariero, novi član je Jure Golčer, v sezoni 2016 bodo za Adrio Mobil dirkali še David in Gorazd Per, Jon Božič in Domen Novak.

"Veseli me, da bom lahko še naprej del tako ambiciozne in vrhunsko organizirane ekipe, kot je naša Adria Mobil. Velik motiv mi je predvsem dejstvo, da vedno dirkamo na zmago. Veliko je mladih talentov, ki jim rad stojim ob strani s svojimi izkušnjami, hkrati pa od njih črpam mladostno energijo. Vem, da imam še veliko za pokazati v kolesarstvu, še posebej v tej ekipi, s katero že vrsto let živim skoraj 'družinsko'," je povedal Fajt, Rogina pa je dodal: "Veselim se, da sem podaljšal pogodbo z Adrio Mobil, ker se tukaj počutim kot doma, in sem ponosen na to, da mi ekipa zaupa in verjame vame."