pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA/gv
STA/gv
0 05.11.2014 13:26:54

Hornerja ne želijo sponzorji

Reuters
Ameriški kolesar Chris Horner, lanski zmagovalec Vuelte in najstarejši zmagovalec ene od treh tritedenskih dirk, je spet brez ekipe.

Pri Lampreju Meridi, za katero je skupaj s Slovencem Janom Polancem vozil letos, z njim niso hoteli podaljšati pogodbe, kot pravi generalni direktor ekipe Brad Copeland, tega ni hotelo nekaj sponzorjev ekipe.


"Moramo upoštevati želje tistih, ki nam dajejo denar. Sam bi si želel, da Chris ostane, saj menim, da je kljub 42 letom na največjih dirkah zmožen priti med najboljših deset, a o tem ne odločam sam," je dejal Copeland, šef Polanca in od letos tudi Luke Pibernika, ki si želi, da si Horner - Američan je imel letos veliko težav s poškodbami - čim prej najde drugo ekipo.

Po besedah njegovega zastopnika Badena Cooka to ne bi smela biti težava, ni pa nujno, da bo to ekipa iz najvišjega kakovostnega razreda. Te imajo zelo malo prostih mest. Ni izključil možnosti, da se bo veteran pridružil kakšni od ameriških ekip drugega razreda. Mogoče bo imel tudi tokrat slovenskega moštvenega kolega, kolonijo Slovencev čez lužo je namreč povečal Jani Brajkovič, ki bo vozil za ekipo UHC.

Članki iz rubrike