20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

jz
jz
0 04.11.2014 12:13:49

Polona Hercog: Skupaj s Ćorićem

Trener najboljše slovenske teniške igralke, Hrvat Željko Krajan, je potrdil, da je od danes tudi trener mladega, 17-letnega, hrvaškega teniškega upa Borne Ćorića.

Slednji je v letu 2014 premagal tudi Rafaela Nadala, Ernestsa Gulbisa in Lukaša Rosola, zaigral v polfinalu turnirja v Baslu, četrtfinalu Umaga in v Izmirju osvojil svoj prvi challenger, trenutno pa je na 92. mestu na lestvici ATP. »Zelo sem vznemirjen, ker postajam del Ćorićeve ekipe in upam, da bova s skupnimi močmi iz njega izvlekla najboljši tenis. Brez dvoma je on eden največjih bodočih zvezd svetovnega tenisa in komaj čakam, da bova začela delati skupaj,« je dejal Krajan, ki je letos treniral Mariborčanko (prej tudi Dinaro Safino, Markosa Bagdatisa, Dominiko Cibulkovo in Jeleno Janković).

Član Polonine ekipe Zoran Kofol je potrdil, da je Krajan prevzel tudi Ćorića, vendar bo Polona zaenkrat še trenirala pri hrvaškemu trenerju. »Polona je že na kondicijskih pripravah s posebnim trenerjem za telesno pripravo, potem, ko bosta uskladila termine, pa se bo pridružila treningu. Analizirali smo delo Krajana s Polono in prišli do določenih zaključkov. Kaj bo v prihodnje še ne vemo, zagotovo pa gre Polona decembra trenirati na teniško akademijo v Barcelono,« je povedal Kofol. Hercogova se je že pripravljala na sezono v Barceloni in sicer v teniški akademiji Sanchez-Casal. Seveda pa pričakujemo, da bo najkasneje v mesecu dni Polonina ekipa našla trenerja, ki jo bo spremljal na turnirjih, do tedaj pa bo skupen trening s Ćorićem zagotovo zelo dobrodošel.

Članki iz rubrike