Joži Lesiček-glavna Nova Dobra karma

Ljubezen po domače: Joži iskreno o tem, kaj se ...

Mario1 -Foto-Adrijan Pregelj Svet24.si

Mario: »Smo trdoživi, prilagodljivi in ...

zoran jankovic pl Reporter.si

Kako je Zoran Janković »izdal« rdečo zvezdo: Z...

janez janša Svet24.si

Janša: Najkasneje v sredo bo prišlo do sprememb,...

šola, koronavirus, šolstvo, učenje Necenzurirano

Dragi mladi, krivi smo. Odrasli. #kolumna

Rosvita Pesek Njena.si

Je voditeljica pred oddajo jokala?

Maja Martina Merljak 61 Njena.si

Maja Martina Merljak več kot leto dni ni bila pri...

fu
fu
0 08.12.2020 12:57:18

Bi vi igrali nogomet na mokrem parketu in položenih KRPAH?! ŠOKIRANI BOSTE, tukaj ne bi igrali niti rekreacije!

Velika težava manjših klubov so tudi razmere za igranje in treninge.

Športna infrastruktura veliko preglavic povzroča tudi pri naših južnih sosedih Hrvatih. V nižjih futsal ligah komaj premorejo dvorane, ki omogočajo igranje, pogosto pa se pojavijo težave že ob manjšem deževju. Tako je bilo tudi ta konec tedna, prizori iz Knina so obkrožili regijo.

Streha dvorane Lovro Monti je ob močnem deževju puščala na številnih koncih, igralci so morali igrati na mokrem parketu, skupaj s sodniki pa so se spotikali ob krpe, ki so jih položili po tleh.

Delegat in sodniki so vseeno sprejeli odločitev, da se bo tekma odigrala, domači Kijevo pa se je po zmagi nad Murterjem zahvalil tekmecem, ker niso povzročali težav. "Druga stran naše zmage. O tem govorimo že stotič. In zagotovo spet bomo. Vaterpolo pogoji za igro našega najljubšega športa v 21. stoletju! Seveda se glede sanacije strehe ene najlepših dvoran v dražvi nič ne naredi. Treninge prestavljamo za več tednov, termin tekem določimo na podlagi vremenske napovedi. Mi bomo že. Toda ... Ali vam je resnično vseeno za otroke, ki imajo v tej dvorani enkrat na dan po eno uro telovadbe? Otroke, ki veliko tvegajo, vi pa jim tako vračate. Sram naj vas bo!!!" so odgovornim sporočili iz futsal kluba Kijevo in dodali: "Ob tem bi se radi iskreno zahvalili našim športnim prijateljem in klubu Murter, ki so pristali na igranje v takšnih razmerah in niso povzročali dodatnih težav. Hvala vam!"

Značke: futsal, hrvaška

Članki iz rubrike