Mario Galunič Dobra karma

Iskreni Mario Galunič: 'Ženske mojega življenja...

hipiji Svet24.si

Razgnali pripadnike »kulta,« ki so se zbrali ...

jansa nova24tv Reporter.si

Na strankarski televiziji SDS med intervjujem s ...

nakupovanje, trgovina Svet24.si

Trgovine bodo ob nedeljah in dela prostih dneh ...

20200316-00995849 Necenzurirano

Počivalškovim se je sfižila nabava zaščitne ...

Melania Trump, melania, trump, melanija trump Odkrito.si

Kaj razkriva Melanijin podpis?

metka Njena.si

Ljubezen po domače: Je pri Metki doma hudo ...

STA
STA
1 25.11.2019 16:32:22

Polovica reprezentance igralci iz enega kluba!

www.alesfevzer.com
Selektor Andrej Dobovičnik je razkril seznam igralcev, na katere računa na prihajajočih prijateljskih tekmah proti Italiji.

Slovenija in dvakratni evropski prvak se bosta pomerila v Laškem in Mariboru, tekmi pa bosta 2. in 3. decembra. Reprezentanca se bo zbrala v nedeljo, 1. decembra, v Laškem.

Na Dobovičnikovem seznamu so Matej Fideršek (Makarska), Igor Osredkar (Makarska), Jeremy Bukovec (AS Buldog TNT), Nejc Hozjan (Futsal Coba), Rok Mordej (Dobovec), Klemen Duščak (Dobovec), Alen Fetić (Dobovec), Damir Puškar (Dobovec), Žiga Čeh (Dobovec), Kristjan Čujec (Dobovec), Teo Turk (Dobovec), Denis Totoškovič (Dobovec), Žan Koren (Oplast Kobarid), Nik Zajc (Pordenone Calcio A5), Benjamin Tušar (Pordenone Calcio A5) in Tjaž Lovrenčič (US Saint Pagano).

Na čakanju pa so Luka Jamnik (Stripy), Marko Bjelčevič (Litija), Nik Logar (Oplast Kobarid), Dani Vulikić (Oplast Kobarid), Tilen Gajser (Ptuj), Nejc Berzelak (Siliko) in Max Vesel (Siliko).Prva tekma se bo dvorani Tri lilije začela ob 19. uri, prav tako tudi druga v dvorani Tabor.

Na tekmah proti Italiji bo Nogometna zveza Slovenije tudi obeležila jubilej kapetana Osredkarja, ki je na oktobrskih kvalifikacijah v Makedoniji odigral že jubilejno 150. tekmo v dresu Slovenije.

Slovenija in Italija sta sicer doslej igrali devetkrat, Slovenci so slavili trikrat, Italijani pa šestkrat. Na zadnji medsebojni tekmi februarja 2018 na EP v Ljubljani je Slovenija slavila po zaslugi dveh golov Osredkarja z 2:1.

Članki iz rubrike