polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

italija, koronavirus, smrtne žrtve, Ponte San Pietro Bergamo Svet24.si

Toliko smrti zaradi covida-19 napovedujejo ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Tjaša Koren, Tilen Stropnik Njena.si

Par, ki se je zaljubil na MasterChefu, še vedno ...

STA
STA
1 25.11.2019 16:32:22

Polovica reprezentance igralci iz enega kluba!

www.alesfevzer.com
Selektor Andrej Dobovičnik je razkril seznam igralcev, na katere računa na prihajajočih prijateljskih tekmah proti Italiji.

Slovenija in dvakratni evropski prvak se bosta pomerila v Laškem in Mariboru, tekmi pa bosta 2. in 3. decembra. Reprezentanca se bo zbrala v nedeljo, 1. decembra, v Laškem.

Na Dobovičnikovem seznamu so Matej Fideršek (Makarska), Igor Osredkar (Makarska), Jeremy Bukovec (AS Buldog TNT), Nejc Hozjan (Futsal Coba), Rok Mordej (Dobovec), Klemen Duščak (Dobovec), Alen Fetić (Dobovec), Damir Puškar (Dobovec), Žiga Čeh (Dobovec), Kristjan Čujec (Dobovec), Teo Turk (Dobovec), Denis Totoškovič (Dobovec), Žan Koren (Oplast Kobarid), Nik Zajc (Pordenone Calcio A5), Benjamin Tušar (Pordenone Calcio A5) in Tjaž Lovrenčič (US Saint Pagano).

Na čakanju pa so Luka Jamnik (Stripy), Marko Bjelčevič (Litija), Nik Logar (Oplast Kobarid), Dani Vulikić (Oplast Kobarid), Tilen Gajser (Ptuj), Nejc Berzelak (Siliko) in Max Vesel (Siliko).Prva tekma se bo dvorani Tri lilije začela ob 19. uri, prav tako tudi druga v dvorani Tabor.

Na tekmah proti Italiji bo Nogometna zveza Slovenije tudi obeležila jubilej kapetana Osredkarja, ki je na oktobrskih kvalifikacijah v Makedoniji odigral že jubilejno 150. tekmo v dresu Slovenije.

Slovenija in Italija sta sicer doslej igrali devetkrat, Slovenci so slavili trikrat, Italijani pa šestkrat. Na zadnji medsebojni tekmi februarja 2018 na EP v Ljubljani je Slovenija slavila po zaslugi dveh golov Osredkarja z 2:1.

Članki iz rubrike