Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 06.02.2018 08:34:11

Slovenski kapetan Igor Osredkar z JUNAŠKO izjavo po porazu z RUSIJO: Priznam, kriv sem! Moral bom ...

Igor Osredkar je bil po koncu dvoboja z Rusijo izjemno razočaran.

Razočaranje slovenskega futsal kapetana je seveda razumljivo, navsezadnje je Slovenijo le ena zmaga ločila od boja za medalje. A Rusija je bila včeraj enostavno premočna, zasluženo je slavila z 2:0 in razblinila slovenske sanje. Igor Osedkar je včeraj po porazu stopil pred predstavnike sedme sile in spregovoril o tistem ključnem trenutku, ko mu je pri izidu 0:0 spodrsnilo, kar so Rusi izkoristili in zabili gol za 1:0. 


Osredkar je s svojo akcijo spomnil na legendarnega Liverpoolovega kapetana Stevena Gerrarda, ki mu je prav tako spodrsnilo v najbolj neprimernem trenutku, na tekmi s Chelseajem, ki je potem peko Demba Baja zabil zadetek in razblinil sanje rdečih o naslovu angleškega državnega prvaka. 

"Da sem kot Steven Gerrard? Hja, mogoče. Prvo, kar mi pade na pamet, ko se spomnim akcije za prvi gol Rusov, je to, da je bil verjetno nad Totoškovićem storjen prekršek. A sodnik ga ni zapiskal, nato pa ... Nato pa mi je spodrsnilo v ključnem trenutku. V nekem trenutku sem poskušal žogo zaustaviti z roko, a sem se spomnil, da že imam rumeni karton, zato sem roko hitro umaknil. Na žalost smo ravno iz te akcije prejeli zadetek. Spodrsnilo mi je, ne morem pomagati. Kaže, da bom moral zamenjati nogometni čevelj. Ne proizvajalca, ampak moral bom naslednjič obuti novega. Kaj naj rečem, kriv sem. No, podlaga je kriva," je dejal Osredkar.

Članki iz rubrike