Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
31.07.2024 08:45:05
Deli članek:

Slovenska judoistka je po svojem nastopu na OI šokirala: "Zaradi negativnih komentarjev sem se odločila, da ... "

alesfevzer.com

Slovenska judoistka Kaja Kajzer se je po svojem nastopu odločila za drastično potezo.

Slovenska olimpijska odprava se je v torek v zgodnjih večernih urah razveselila prve kolajne v Parizu, in to takoj že zlate. Osvojila jo je simpatična Koprčanka Andreja Leški, ki je zmagala v judu v kategoriji do 63 kilogramov in spisala res izjemno pravljico o uspehu, slovenska srca pa je osvojila tudi z izjemnim medijskim nastopom. 

Na drugi strani pa se je Kaja Kajzer odločila za drastično potezo. "Zaradi vseh negativnih komentarjev in sporočil se začasno odjavljam iz vseh socialnih medijev. Dosegljiva sem samo na mojo telefonsko številko," je zapisala slovenska judoistka. Nas spomnimo: Kajzer je na olimpijskih igrah v Parizu v kategoriji do 57 kg nastope končala po prvem dvoboju. Njena prva tekmica je bila Izraelka Timna Nelson Levy, ki ji je po obdobju neaktivnosti v protinapadu uspelo doseči met za vazari. Odločilna je bila akcija minuto in pol pred koncem, kjer je Izraelka izvedla protinapad, nato pa z zakasnitvijo prejela vazari, kar je Ljubljančanka spregledala in v končnici sploh ni napadala za izenačenje.

"Seveda se sekiram. Nisem vedela, kaj se je zgodilo, nisem videla, da izgubljam. Tudi trener ni reagiral, bil je miren. Jaz sem gledala samo čas, da bi tekmica morda dobila še eno kazen. Če bi vedela, da sem zadaj, bi šla vanjo, bi spremenila borbo, tako pa sem se držala nazaj. Na koncu je sledil samo šok. Ne vem, zakaj trener ni naredil česa," povedala slovenska tekmovalka, ki je na prejšnjih igrah v Tokiu zasedla peto mesto.