Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
0 15.03.2021 18:41:33

NORO! NAJVEČJI boksarski dvoboj vseh časov? Poglejte koliko so pripravljeni PLAČATI za obračun v ringu

Profimedia
Obeta se boksarski megaspektakel, saj naj bi bilo vse dogovorjeno za boksarski obračun stoletja, ali vsaj največji boksarski dvoboj v zadnjih 20 letih.

Britanska boksarja Anthony Joshua (31 let, 25 dvobojev, 24 zmag) in Tyson Fury (32 let, 31 dvobojev, 30 zmag) sta po poročanju promotorja Eddieja Hearna danes podpisala dvostranski dogovor o dvoboju, ki bo združil vse svetovne naslove v težki kategoriji. Zaenkrat se še ne ve, kje in kdaj s bosta spopadla za naslov svetovnega prvaka po vseh verzijah.
"Vložili smo velik napor, da smo prišli do dogovora. Da smo dobili podpisa, ni bilo lahko. Za organizacijo dvoboja vlada veliko zanimanje, dobili smo osem ali devet ponudb, in sicer iz Bližnjega vzhoda, Azije, vzhodne Evrope in ZDA," je dejal Hearn.


Novica je prišla le štiri dni po izjavi Furyja, ki je za lokalno televizijo dejal, da dvoboja še dolgo ne bo in da se trenutno bolj kot treningu posveča pitju alkohola. "Dokler ne dobim datuma in veliko denarja v žep, dvoboja ne bo," je dejal Fury.
Boksarja naj bi se pomerila kar dvakrat v enem letu, vsak od boksarjev pa naj bi za prvi dvoboj dobil po 100 milijonov funtov oziroma 116,5 milijonov evrov, za drugi dvoboj pa naj bi si 200 milijonov funtov 233 milijonov evrov razdelila v razmerju 60:40 v korist zmagovalca prvega dvoboja.

Članki iz rubrike