kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

bu
bu
3 04.02.2021 08:15:33

BRUTALNO! Ostre KAZNI za pretepače: Dosmrtne prepovedi, denarne kazni in še in še ...

Znane so kazni za pretepače, ki so si skočili v lase po koncu dvoboja slovenskega borca.

Dogajanje po zadnjem dvoboju slovenskega borca Uroša Jurišića je dobilo epilog. Iz tabora slovenskega mojstra borilnih veščin so za kaos, ki je nastal v kletki, obtoževali tabor ruskega borca Šamila Musajeva, tabor Rusa pa je za incident obtožil slovenski tabor.

Kakorkoli že, zadnjo besedo je imela organizacija, pod katero je potekal dvoboj, zdaj pa so znane kazni za nešportni vložek po koncu dvoboja.


Borec Abus Magomedov, ki je bil tokrat del Rusove ekipe, je bil med najbolj aktivnimi, zaradi pretepanja pa se v naslednjih šestih mesecih ne bo smel tekmovati, za obdobje enega leta pa je bil suspendiran tudi kot del spremljevalne ekipe.

Kar 50 odstotkov denarne nagrade so vzeli ruskemu borcu, ki je začel pretep, Jurišić je ostal brez 30 odstotkov denarne nagrade. Ob tem sta oba ostala brez denarne nagrade, ki bi jo sicer dobila za najbolj atraktiven dvoboj večera. Ves denar bo vodstvo organizacije namenilo v dobrodelne namene.

Brez dvoma sta jo borca še dobro odnesla, precej slabše pa nekateri člani ekipe Musajeva, ki niso imeli dovoljenja za vstop v kletko. Njihove identitete niso znane, znano je le, da so zaradi vstopa v kletko z namenom fizičnega obračuna dobili dosmrtno prepoved sodelovanja na dvobojih v organizaciji KSW.

Značke: kazen, jurišić

Članki iz rubrike