kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 07.06.2020 11:34:56

RAZVPITI ZVEZDNIK že tretjič napovedal konec kariere

Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin 31-letni Conor McGregor je v nedeljo povsem nepričakovano znova napovedal konec kariere.

"Hej, fantje, odločil sem se prenehati s svojimi borbami. Hvala vsem za neverjetne spomine! Kakšna avantura!" je McGregor zapisal na Twitterju.

To je že tretjič, da slavni borec mešanih borilnih veščin UFC (Ultimate Fighting Championship) napoveduje konec kariere, zato je veliko ljubiteljev tega borilnega športa prepričanih, da si bo premislil in se znova podal v ring.

McGregor se je prvič upokojil leta 2016, ker se je z UFC sprl o lokaciji intervjuja, ki bi ga moral opraviti. A se je nato vrnil, potem ko je bil uspešen v pogajanjih za boljšo pogodbo.


Irec z vzdevkom The Notorious (razvpiti oziroma zloglasni) je marca lani drugič napovedal konec kariere, potem ko ga je oktobra 2018 v ringu premagal Rus Habib Nurmagomedov.

McGregor se je nato vrnil oktobra 2019 in januarja letos premagal Američana Donalda Cerroneja po le 40 sekundah.

McGregor je osvojil naslov UFC v lahki kategoriji v letih 2015 in 2016, v težki kategoriji pa v letih 2016 in 2018, avgusta 2017 se je v Las Vegasu boril proti ameriški legendi Floydu Mayweatherju.

McGregor je s svojimi izpadi v in zunaj ringa poskrbel za veliko dobre in slabe publicitete. Med najhujše incidente spada napad na avtobus, poln borcev UFC, ko je McGregor v okno avtobusa zalučal voziček in s tem resneje poškodoval enega od njih.

Članki iz rubrike