Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

bu
bu
0 31.05.2020 13:48:00

ŠOKANTNA IZPOVED: Tyson spregovoril o grozljivem zločinu. Ko je bil majhen, ga je ...

Mike Tyson je prvič spregovoril o grozljivem zločinu.

Malo je ljudi na svetu, ki so v življenju preživeli to, kar je preživel Mike Tyson. Legendarni ameriški boksar ima za seboj težko otroštvo, živel je v revščini in kot otrok kradel, da je imel kaj za obleči in da ni bil lačen, zaradi tega pa se z mamo nikoli ni dobro razumel, saj ji je bilo prekleto dobro jasno, kaj počne.

V življenju je kljub težkemu otroštvu uspel, postal eden najbogatejših in najbolj priljubljenih športnikov na svetu, nato pa po zaslugi slabih naložb in razsipnega življenja zapravil na desetine milijonov evrov in razglasil bankrot. Zdaj se počasi spet pobira na noge, to pa naj bi mu uspelo tudi s pomočjo težko pričakovanega boksarskega dvoboja legend.

Ker je to zdaj spet zelo aktualno, se Tyson pogosto pojavlja v javnosti, v zadnjem intervjuju pa je spregovoril o grozljivem dogodku. Sam je bil tarča posilstva, novinarju ESPN-ja pa s težkim srcem razkril, kaj se mu je zgodilo. 

"Bil sem deček, on je bil starejši človek. Pretepel me je in me posilil. Nikoli ga nisem več videl," je Tyson svojo pripoved začel s debelim cmokom v grlu in nadaljeval: "Naučil sem se, da zaradi tega nisem nič manj moža. O tem nikoli nisem govoril. Ne zaradi tega, ker bi se počutil neprijetno, ampak je bil to zgolj eden od dogodkov, ki so se mi zgodili. To ni vplivalo na moje življenje, to sem pustil za seboj. No, če pomislim drugače, je to vplivalo name, od takrat se me nihče več ni dotaknil."

Značke: tyson, mike, boks

Članki iz rubrike