par Dobra karma

Ljudje, ki nam jih pošlje vesolje, imajo svojo ...

anita šumer1 Svet24.si

»Z vsakim kruhom, ki ga spečem, je Sašo vedno ...

Silvester 2 Reporter.si

(VIDEO) V zakulisju: kako je Janša klical na ...

sodra, toča, Dvor pri Polhovem Gradcu Svet24.si

FOTO: Na nebu se je razbesnelo, zaradi neurij ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

plestenjak 5 Njena.si

Božanski užitki Modrijana Blaža

bu
bu
0 24.02.2020 11:46:09

ŠOKANTNO: Slovenijo pretresel umor, morilec pa nekdanji SLOVENSKI ŠPORTNI UP! To so podrobnosti ...

Fotografija je simbolična.
Profimedia
Policija na območju občine Straža obravnava nasilno smrt 27-letne ženske. Do tragičnega dogodka je prišlo v nedeljo nekaj pred 12. uro.

O dogodku je bila policija v nedeljo obveščena nekaj pred 12. uro. Ženska je umrla na kraju, eno osebo pa so reševalci odpeljali v bolnišnico. Enaintridesetletni moški naj bi z nožem ubil svojo partnerico, nato pa ranil še sebe.

Na kraj so takoj napotili policiste in ogledno skupino sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Novo mesto, ki so opravili ogled in ugotavljajo vse okoliščine nasilne smrti. Na ogledu sta bila tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, policija pa je danes spregovorila o prvih ugotovitvah kriminalistične preiskave.Dogodek je pretresel tudi slovensko športno javnost, saj je bil morilec nekdanji veliki slovenski up mešanih borilnih veščin Borut Turk. Šlo je za umor iz ljubosumja. Umorjena Romana Muhič ga je pred kratkim zapustila, v nedeljo pa ga je obiskala, da bi se dogovorila o podrobnostih razhoda. Takrat naj bi prišlo do spora, 33-letni Borut Turk je v nekem trenutku zagrabil nož in zamahnil proti šest let mlajši Romani, ki se je branila, kot se je pač mogla. Borut jo je uspel zabosti. Najmanj štirikrat v predel prsnega koša in najmanj dvakrat v hrbet, je grozljivo vest ubesedil vodja novomeških kriminalistov France Božičnik. Umorjena je bila mati dveh otrok, policija pa je danes dodala, da je osumljeni oče enega otroka.

Ko so policisti prišli do kraja zločina, je bil Borut na hodniku. Pred očmi policistov se je z nožem zabodel v trebuh in se porezal po vratu. Hudo poškodovanega so odpeljali v novomeško bolnišnico, kjer so ga spravili v umetno komo.

Značke: straža, umor, turk

Članki iz rubrike