uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

chrissy teigen1 Svet24.si

VIDEO: Z zmanjšanimi je valjala

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

morje, hladna voda Svet24.si

Vrhove Kamniško Savinjskih Alp pobelilo, to pa se...

20190830-00956582 Necenzurirano

Kaj zahtevajo Madžari, da vzamejo Planet TV

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

STA
STA
4 23.02.2020 08:42:49

Uresničil je napovedi: Težko pričakovan spektakel se je končal z eno od največjih vrnitev v zgodovini! (video)

Reuters
Britanec Tyson Fury se je vrnil na svetovni boksarski prestol. V težko pričakovanem povratnem dvoboju boksarske težke kategorije WBC z Američanom Deontayem Wilderjem v Las Vegasu je z dominantno predstavo po sedmih rundah drugič v karieri osvojil naslov.

Dvoboj je sredi sedme runde predal Wilderjev strokovni štab. Pred tem dvobojem neporažen Američan se je takrat namreč le še stežka držal na nogah po številnih prejetih udarcih 31-letnega Britanca, ki je prikazal izjemno napadalni boks.

Wilder je v tretji in peti rundi pristal na tleh, v šesti je začel krvaveti iz ušesa. Pred predajo je 34-letnega Američana Fury stisnil v kot in napadel s kombinacijo močnih udarcev.


Razmerje uspešnih udarcev je bilo od samega začetka močno na strani "Romskega kralja". Ta je v primerjavi z njuno prvo borbo decembra 2018, ki se je končal s kontroverznim neodločenim izidom, tokrat ubral veliko bolj napadalno taktiko.

Tako se je držal obljube, dane pred dvobojem, da bo Američana premagal v manj kot 12 rundah in s tem uspešno zaključil vrnitev na prestol težke kategorije, kjer je prvič stal leta 2015 po zmagi nad Vladimirjem Kličkom.

S tem je tudi spisal eno največjih boksarskih vrnitev v zgodovini, saj je po prvi zmagi zabredel v številne težave in bil kaznovan zaradi uporabe prepovedanih poživil.

Značke: boks, sta

Članki iz rubrike