zhen_yan_da_inline_01 Dobra karma

Nad zaplete pri COVID-19 s smiselnim treningom

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

nu
nu
9 06.02.2020 09:53:18

SLOVENSKI reprezentanti s SREDNJIM PRSTOM na državnem grbu!? TA FOTKA JE PRETRESLA VSE! (foto)

Po spletu je zaokrožila fotografija, ki dviguje ogromno prahu.

Morda gre za montažo, morda gre za slabo šalo, morda gre za čisto resnico. V tem trenutku je težko reči. Za zdaj je jasno le eno dejstvo: namreč da se kot požar širi fotografija, na kateri naj bi bili trije mladinski slovenski reprezentanti v karateju in ki naj bi jo prvotno objavil njihov klub iz Gornje Radgona. Gre za bodisi ponarejen bodisi pristen zajem zaslona, ki naj bi prikazoval objavo kluba, na kateri trije reprezentanti pozirajo s srednjim prstom na slovenskem grbu srčne strani svojih reprezentančnih trenirk. 

Še enkrat, pristnosti fotografije in domnevne klubske objave v tem trenutku ni mogoče ne potrditi ne ovreči. Se pa vse skupaj širi in kar nekaj je uporabnikov spleta oziroma družabnih omrežij, ki pričajo o tem, da je bilo vse skupaj dejansko povsem normalno objavljeno na facebook profilu omenjenega kluba. Pri čemer, pozor, bi tudi v tem primeru seveda obstajala možnost, da upravnik te strani ne bi opazil, kateri prst (običajno je kazanje na grb s kazalcem) fantje uporabljajo. 

 Vsekakor te fotografije na družabnih omrežjih kluba iz Gornje Radgone ni več. Prav tako je iz ostalih objav mogoče potrditi, da gre na sporni fotografiji za mlade člane Blaža Klobaso, Kristjana Klemenčiča in Mišela Čučka, ki se trenutno nahajajo na evropskem prvenstvu na Madžarskem, kjer bodo ponovno zastopali Slovenijo. Ali se je s temi mladeniči nekdo zelo grdo poigral ali so se z nečim nedopustnim zelo grdo poigrali oni, pa bo treba razjasniti. 

Za zdaj objavljamo le novico o fotografiji, ki kroži, ki je do nas prišla z več naslovov in o kateri morate za zdaj presojati sami. Seveda pa bomo takoj objavili kakršnakoli pojasnila tako vpletenega kluba kot vpletenih mladinskih reprezentantov ali slovenske panožne (torej karate) zveze. Zdi se, da bi bila ta pojasnila še kako potrebna tako zaradi razjasnitve situacije kot zaradi pregona v primeru morebitne manipulacije fotografije. Ki si jo lahko ogledate spodaj.  

84336983_181348596536318_2013388670165319680_n

Značke: karate, radgona, slovenija

Članki iz rubrike