polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

italija, koronavirus, smrtne žrtve, Ponte San Pietro Bergamo Svet24.si

Toliko smrti zaradi covida-19 napovedujejo ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

koronavirus, ukc-ljubljana, vstopna-točka, klinični-center Svet24.si

"Ogorčenje ljudi na terenu je strašno. Ne vem, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Tjaša Koren, Tilen Stropnik Njena.si

Par, ki se je zaljubil na MasterChefu, še vedno ...

bu
bu
1 03.01.2020 17:52:56

GROZLJIVO SILVESTROVANJE! Boksarskega prvaka zabodli pred očmi njegove družine (FOTO)

Reuters
To bi moral biti prijeten večer, v pričakovanju novega leta se je družba zabavala s karaokami.

Nekdanji boksarski prvak Jorge Rodrigo Barrios, ki jih danes šteje 43, je užival v družinskem krogu. Mirno je sedel, ko je do njega nekdo pristopil in ga objel. Bilo je videti, kot da gre za prijateljski objem, a to ni bil. Barrios je začutil vbod, potem še drugega, tretjega ... Nekdo ga je silovito napadel z mesarskim nožem. Tako je pripovedovala sestra napadenega nekdanjega boksarja.

Barrios je končal v bolnišnici, poškodovan ima prsni koš, desno roko in hrbet. Ostal naj bi tudi brez mobilnega telefona in denarnice, oboje je bojda zagrabil napadalec in zbežal. Del argentinskih medijev poroča, da so policisti napadalca identificirali.


Drzni napadalec je grozodejstvo storil pred očmi Barriosove družine, med praznovanjem novega leta. Potem ga je pokradel in ušel. "Bil je z družino, užival je v večeru karaok. Sedel je, potem pa ga je ta človek objel. Mislil je, da ima prijateljske namene, potem pa ... Zabodel ga je. Jorge je vstal, potem pa so vsi okoli njega začeli kričati, saj so videli, da močno krvavi, da ima polno ran po telesu," je razlagala Edith Barrios, sestra nekdanjega boksarskega svetovnega prvaka.

Nekateri viri pojasnjujejo, da je šlo pravzaprav za maščevanje za prometno nesrečo, ki jo je Barrios zakrivil pred desetimi leti in v kateri je življenje izgubilo noseče dekle. "To je za tiste, ki si jih ubil," naj bi mu rekel napadalec, medtem ko ga je objel.

Barrios je v boksarski karieri dosegel 53 zmag in štiri poraze. Med letoma 2005 in 2006 je bil prvak v superlahki kategoriji po verziji WBO.

Značke: boks, barrios

Članki iz rubrike