prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

kmetija Njena.si

Kmetija: Si je očrnjena Maria oprala ime?

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

bu
bu
1 03.01.2020 17:52:56

GROZLJIVO SILVESTROVANJE! Boksarskega prvaka zabodli pred očmi njegove družine (FOTO)

Reuters
To bi moral biti prijeten večer, v pričakovanju novega leta se je družba zabavala s karaokami.

Nekdanji boksarski prvak Jorge Rodrigo Barrios, ki jih danes šteje 43, je užival v družinskem krogu. Mirno je sedel, ko je do njega nekdo pristopil in ga objel. Bilo je videti, kot da gre za prijateljski objem, a to ni bil. Barrios je začutil vbod, potem še drugega, tretjega ... Nekdo ga je silovito napadel z mesarskim nožem. Tako je pripovedovala sestra napadenega nekdanjega boksarja.

Barrios je končal v bolnišnici, poškodovan ima prsni koš, desno roko in hrbet. Ostal naj bi tudi brez mobilnega telefona in denarnice, oboje je bojda zagrabil napadalec in zbežal. Del argentinskih medijev poroča, da so policisti napadalca identificirali.


Drzni napadalec je grozodejstvo storil pred očmi Barriosove družine, med praznovanjem novega leta. Potem ga je pokradel in ušel. "Bil je z družino, užival je v večeru karaok. Sedel je, potem pa ga je ta človek objel. Mislil je, da ima prijateljske namene, potem pa ... Zabodel ga je. Jorge je vstal, potem pa so vsi okoli njega začeli kričati, saj so videli, da močno krvavi, da ima polno ran po telesu," je razlagala Edith Barrios, sestra nekdanjega boksarskega svetovnega prvaka.

Nekateri viri pojasnjujejo, da je šlo pravzaprav za maščevanje za prometno nesrečo, ki jo je Barrios zakrivil pred desetimi leti in v kateri je življenje izgubilo noseče dekle. "To je za tiste, ki si jih ubil," naj bi mu rekel napadalec, medtem ko ga je objel.

Barrios je v boksarski karieri dosegel 53 zmag in štiri poraze. Med letoma 2005 in 2006 je bil prvak v superlahki kategoriji po verziji WBO.

Značke: boks, barrios

Članki iz rubrike