Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. februarja

KOLUMNA NOVA Damir Crncec PL Reporter.si

Napad na policijo nam kaže kako blizu je ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

o odpadki v kuhinji ana zontar Njena.si

Ana Žontar čustvena, ne more verjeti

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

bu
bu
10 16.07.2019 10:35:52

Ni je samo tepel in lasal: ŠOKANTNE podrobnosti nasilja v družini slovenskega šampiona!

Šokantne podrobnosti nasilja v družini nekdanjega slovenskega športnega šampiona.

Slovenski športni šampion Miran Fabjan je bil v minulih letih reden gost športnih medijev, v zadnjem obdobju pa se vse bolj pogosto znajde tudi na straneh črne kronike. Slovenski športni šampion in eden naših najboljših kikboksarjev je imel zaradi družinskega nasilja že večkrat soočenje s policijo, zaradi junijskega izpada pa se še zmeraj nahaja v priporu.

Prvič so možje postave obiskali oktobra 2017, takrat ga je prijavila lastna mati, ker je v svoji hiši v Braniku blizu Nove Gorice udaril svojo ženo in se lotil tudi svojega očeta. Ta dogodek je sprva zanikal, zdaj pa so v javnost prišle nove informacije. Kot poročajo Slovenske novice, je svojo ženo takrat najprej odrinil, v nadaljevanju pa prijel za roko in jo ugriznil v palec, nato jo pa z odprto dlanjo udaril v glavo in uničil njen telefon. Ko je pobegnila na balkon, jo je dohitel in nadaljeval z nasiljem. Kot navaja sodišče, jo je še enkrat udaril v glavo, po tem udarcu pa se je sesedla na tla. Med drugim jo je vlekel za lase, ji izpuli šop las, dobila pa je udarnino in odrgnino desnega senca lica, udarnino desnega senca, odrgnino na desni strani vratu in celo ugriznino.

Ker se je zgodba ponovila še dvakrat, se zdaj nahaja v priporu, ker je kršil pogojno kazen, pa mu zdaj grozi zaporna kazen.

Značke: fabjan, kickboks

Članki iz rubrike