Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bu
bu
10 16.07.2019 10:35:52

Ni je samo tepel in lasal: ŠOKANTNE podrobnosti nasilja v družini slovenskega šampiona!

Šokantne podrobnosti nasilja v družini nekdanjega slovenskega športnega šampiona.

Slovenski športni šampion Miran Fabjan je bil v minulih letih reden gost športnih medijev, v zadnjem obdobju pa se vse bolj pogosto znajde tudi na straneh črne kronike. Slovenski športni šampion in eden naših najboljših kikboksarjev je imel zaradi družinskega nasilja že večkrat soočenje s policijo, zaradi junijskega izpada pa se še zmeraj nahaja v priporu.


Prvič so možje postave obiskali oktobra 2017, takrat ga je prijavila lastna mati, ker je v svoji hiši v Braniku blizu Nove Gorice udaril svojo ženo in se lotil tudi svojega očeta. Ta dogodek je sprva zanikal, zdaj pa so v javnost prišle nove informacije. Kot poročajo Slovenske novice, je svojo ženo takrat najprej odrinil, v nadaljevanju pa prijel za roko in jo ugriznil v palec, nato jo pa z odprto dlanjo udaril v glavo in uničil njen telefon. Ko je pobegnila na balkon, jo je dohitel in nadaljeval z nasiljem. Kot navaja sodišče, jo je še enkrat udaril v glavo, po tem udarcu pa se je sesedla na tla. Med drugim jo je vlekel za lase, ji izpuli šop las, dobila pa je udarnino in odrgnino desnega senca lica, udarnino desnega senca, odrgnino na desni strani vratu in celo ugriznino.

Ker se je zgodba ponovila še dvakrat, se zdaj nahaja v priporu, ker je kršil pogojno kazen, pa mu zdaj grozi zaporna kazen.

Značke: fabjan, kickboks

Članki iz rubrike