phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

anezi Njena.si

Anezin intimni video v javnost pred koncem šova

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

STA
STA
3 26.03.2019 11:30:46

Boksar 'NAPADEL' lepo novinarko in jo pred kamero NA SILO POLJUBIL! Odzivi: OSTUDNO ... (video)

Bolgarski boksar težke kategorije Kubrat Pulev je v soboto v Las Vegasu premagal Romuna Bogdana Dinuja, kar je bila njegova 27. zmaga v 28 dvoboju.

Kar pa je sledilo temu, pa je bilo manj športno, po dvoboju je namreč na silo na ustnice poljubil novinarko, ki se je z njim pogovarjala. Ko ga je vprašala, ali si zdaj zasluži obračun z nekdanjim svetovnim svetovnim prvakom Tysonom Furyjem, je odgovoril z da, nato pa novinarko prijel za brado in jo poljubil. Jennifer Ravalo, novinarka dnevnika Vegas Sports Daily, je njegovo dejanje označila kot malo neprijetno in čudno. Je pa dogodek sprožil val ogorčenja na družbenih omrežjih, kjer je večina ljudi 'obsodila' Bolgara spolnega nadlegovanja.

A Pulev ni prvi, ki se je privoščil kaj takega. Na teniškem odprtem prvenstvu Francije leta 2017 je za podoben incident poskrbel Franzoz Maxime Hamou, ko je v prvem krogu izgubil s Pablom Cuevasom, nato pa na silo poskušal poljubiti novinarko. Z roko jo je objel, jo poskušal poljubiti, a se mu je ta izmaknila. "Če ne bi pogovora oddajala v živo, bi ga udarila," je takrat dejala francoska novinarka. Hamouju so nato vzeli akreditacijo in ga pregnali s turnirja.

Značke: boks, incident

Članki iz rubrike