zala kralj, gašper šantl Odkrito.si

Zala Kralj sprejela presenetljivo odločitev!

gabrielle crahan Svet24.si

Preminula 22-letna hči znanega glasbenika: tri ...

prebujenje Petisvet.si

Kam nas v resnici vodijo nove energije?

marjan šarec Svet24.si

Šarec SDS-u zažugal: "Na mojem hrbtu ne boste ...

meghan markle Svet24.si

Razkrili, koga je skušala Meghan omrežiti pred ...

086mv Njena.si

Lara Komar spakirala kovčke in odšla

plestenjak 5 Njena.si

Blaž Švab spregovoril o svoji poroki

STA
STA
0 26.03.2019 08:50:53

'Užaljeni' McGregor spet dviguje prah, tega ni pričakoval NIHČE: Tokratna odločitev je OSUPNILA ŠPORTNI SVET!

Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin MMA Conor McGregor je ljubiteljem tega športa prek Twitterja sporočil, da se poslavlja od tega športa.

"Živ'jo, kratko obvestilo, odločil sem se, da se bom danes upokojil od športa z uradnim nazivom MMA," je tvitnil 30-letnik, nekdanji prvak peresne in lahke kategorije v UFC, ki si je sprva vzel premor od MMA, da se je avgusta 2017 v boksu pomeril z ameriškim zvezdnikom Floydom Mayweatherjem mlajšim.

Po porazu proti Mayweatherju, ki je slavil s tehničnim nokavtom po desetih rundah, je McGregor izgubil naslov prvaka v lahki kategoriji UFC zaradi nedejavnosti, v zadnjih letih je imel le en dvoboj, oktobra lani, ki pa ga je izgubil.

McGregorjeva novica o upokojitvi je prišla v javnost le nekaj ur za tem, ko je predsednik zveze UFC Dana White v javnosti sporočil, da se McGregor julija še ne bo vrnil v šport, ker je v sporu z zvezo, ker je ta izbrala drugega borca kot številko 1.Sicer je McGregor zadnje dni prek socialnih omrežij objavljal sporočila in fotografije, kako gara v telovadnici.

Nazadnje pa je irski zvezdnik polnil časopisne stolpce marca letos, ko je zaradi incidenta z navijačem končal v zaporu. Kontroverzni Irec je domnevno pred nočnim klubom LIV na Floridi razbil mobilni telefon nekega navijača. Incident je posnela tudi nadzorna kamera.

Policija je McGregorja aretirala, varščina pa znaša 12.500 dolarjev. McGregor je bil aretiran tudi že leta 2017 v New Yorku, ko je napadel avtobus z nekaterimi tekmeci iz mešanih borilnih veščin.

Članki iz rubrike