jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

bu
bu
0 11.10.2018 12:35:16

Hahaha! SAMO V RUSIJI! Kar je Nurmagomedova prosil PUTIN OSEBNO, vam bo odprlo usta!

Reuters
Zmaga Habiba Nurmagomedova nad Conorjem McGregorjem še vedno močno odmeva.

Ne samo gladka zmaga Rusa nad glasnim Ircem, še večje pozornosti je bilo deležno dogajanje po koncu dvoboja. Takrat je Nurmagomedov preskočil ograjo oktagona in se spustil v boj z ljudmi iz McGregorjevega tabora.

Za to početje bo Rusa kaznoval UFC. Toda to ne bo edina kazen, ki jo bo dobil, saj bo fanta kaznoval tudi njegov oče. "Kaznoval ga bom še huje kot UFC," je bentil Abdulmanap Nurmagomedov, ki je ob tem dodal: "Opozoril sem ga. Zame je na prvem mestu disciplina!" UFC bi utegnil Nurmagomedova kaznovati s prepovedjo nastopanja pod njenim okriljem, in če bi oče izpolnil svojo grožnjo, bi bila njegova kazen resnično huda.

No, mogoče pa vendarle ne bo tako. Oče in sin Nurmagomedov sta se namreč v sredo sestala z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, ki ima sloves pravega 'mača'. Toda tokrat je Putin presenetil vse prisotne, saj je pokazal tudi svojo 'mehkejšo' stran, ki jo najbrž pozna le malokdo. Ruski predsednik je starejšega Nurmagomedova, Abdulmanapa, lepo prosil, naj sina vendarle "ne kaznuje prestrogo." Zelo težko je verjeti, da oče Nurmagomedov ne bo 'ubogal' svojega predsednika.

Članki iz rubrike