1 Odkrito.si

»Čutila sem, da se bo danes tukaj zgodilo nekaj ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 24. julija

lev Petisvet.si

Najbolj zanimive lastnosti ljudi, ki so rojeni v ...

miro cerar bmw Svet24.si

Dodatnih 40 tisoč evrov instituciji, ki je skoraj...

ana ivanovic Svet24.si

FOTO: Ana Ivanović pokazala nosečniški trebušček

TRKAJ 7 Njena.si

To je hčerka Roka Trkaja

paulina p Njena.si

Ljubezen na vasi: Fant jo je pustil zaradi ...

bu
bu
0 11.10.2018 12:35:16

Hahaha! SAMO V RUSIJI! Kar je Nurmagomedova prosil PUTIN OSEBNO, vam bo odprlo usta!

Reuters
Zmaga Habiba Nurmagomedova nad Conorjem McGregorjem še vedno močno odmeva.

Ne samo gladka zmaga Rusa nad glasnim Ircem, še večje pozornosti je bilo deležno dogajanje po koncu dvoboja. Takrat je Nurmagomedov preskočil ograjo oktagona in se spustil v boj z ljudmi iz McGregorjevega tabora.

Za to početje bo Rusa kaznoval UFC. Toda to ne bo edina kazen, ki jo bo dobil, saj bo fanta kaznoval tudi njegov oče. "Kaznoval ga bom še huje kot UFC," je bentil Abdulmanap Nurmagomedov, ki je ob tem dodal: "Opozoril sem ga. Zame je na prvem mestu disciplina!" UFC bi utegnil Nurmagomedova kaznovati s prepovedjo nastopanja pod njenim okriljem, in če bi oče izpolnil svojo grožnjo, bi bila njegova kazen resnično huda.

No, mogoče pa vendarle ne bo tako. Oče in sin Nurmagomedov sta se namreč v sredo sestala z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom, ki ima sloves pravega 'mača'. Toda tokrat je Putin presenetil vse prisotne, saj je pokazal tudi svojo 'mehkejšo' stran, ki jo najbrž pozna le malokdo. Ruski predsednik je starejšega Nurmagomedova, Abdulmanapa, lepo prosil, naj sina vendarle "ne kaznuje prestrogo." Zelo težko je verjeti, da oče Nurmagomedov ne bo 'ubogal' svojega predsednika.

Članki iz rubrike