sebastjan cimerotić Odkrito.si

Sebastjan Cimirotič ima velike težave

domžale, ekološka bomba, odlagališče Svet24.si

FOTO: So prebivalci na obrobju Domžal na pragu ...

Netta Barzaila Svet24.si

Kljub zmagi se prihodnja Evrovizija morda ne bo ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Meghan Markle Njena.si

Meghan Markle se je javno posmehovala svojemu ...

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

ue
ue
1 07.02.2018 10:06:59

Škandal za ŠKANDALOM: Uspešen SLOVENSKI športnik se je tri mesece po tem, ko je pretepel ŽENO znašel v priporu zaradi ...

Slovenski Rocky, kot se je prijel vzdevek sicer odličnega slovenskega bora Mirana Fabjana, v zadnjih mesecih velikokrat gostuje v črni kroniki.

Pred skoraj natanko tremi meseci so namreč v javnost prišle obtožbe, da je Fabjan najprej pretepel svojo ženo, kar je tudi sam priznal, nato pa se je oglasil še anonimen vir, ki je razkril, da se je Fabjan s kolegi spravil nad družinskega človeka, nakar je po poročanju Slovenskih novic novogoriško tožilstvo zoper njega vložilo obtožnico zaradi kaznivih dejanj dveh groženj, nasilništva in poškodovanja tuje stvari.

Isti vir pa zdaj razkriva, da naj se nasilno ravnanje kickbokserja ne bi prenehalo. Ravno nasprotno. Slovenske novice namreč pišejo, da je januarja pristal v priporu. "Obtoženi je v priporu v drugi zadevi, ki se vodi pred Okrožnim sodiščem v Novi Gorici in je še v fazi preiskave," je sporočil pooblaščenec za odnose z mediji pri okrožnem sodišču v Novi Gorici. Fabjan naj bi se v priporu znašel zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini.


Članki iz rubrike