Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
1 07.02.2018 10:06:59

Škandal za ŠKANDALOM: Uspešen SLOVENSKI športnik se je tri mesece po tem, ko je pretepel ŽENO znašel v priporu zaradi ...

Slovenski Rocky, kot se je prijel vzdevek sicer odličnega slovenskega bora Mirana Fabjana, v zadnjih mesecih velikokrat gostuje v črni kroniki.

Pred skoraj natanko tremi meseci so namreč v javnost prišle obtožbe, da je Fabjan najprej pretepel svojo ženo, kar je tudi sam priznal, nato pa se je oglasil še anonimen vir, ki je razkril, da se je Fabjan s kolegi spravil nad družinskega človeka, nakar je po poročanju Slovenskih novic novogoriško tožilstvo zoper njega vložilo obtožnico zaradi kaznivih dejanj dveh groženj, nasilništva in poškodovanja tuje stvari.

Isti vir pa zdaj razkriva, da naj se nasilno ravnanje kickbokserja ne bi prenehalo. Ravno nasprotno. Slovenske novice namreč pišejo, da je januarja pristal v priporu. "Obtoženi je v priporu v drugi zadevi, ki se vodi pred Okrožnim sodiščem v Novi Gorici in je še v fazi preiskave," je sporočil pooblaščenec za odnose z mediji pri okrožnem sodišču v Novi Gorici. Fabjan naj bi se v priporu znašel zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini.




Članki iz rubrike