Mobilna verzija
benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Odkrito.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

Finalisti Eme Svet24.si

Nepričakovano slovo Tanje in ManuElle in dvojno ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

milijonar Njena.si

Se še spomnite Revnega milijonarja?

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

ŠKANDALOZNO: Slovenski športni as pretepel ženo in ustrahoval, prihajajo nove obtožbe!

Martin Metelko

Slovenska športna javnost šokirana.

Miran Fabjan je eden najuspešnejših slovenskih športnikov. Odlični kikbokser je na domači sceni nepremagljiv, številne izjemne uspehe je v preteklosti zabeležil tudi na mednarodnem področju, zdaj pa se je znašel v velikih težavah.

Že pred časom so v javnost prišle podrobnosti iz njegovega zasebnega življenja, saj je "Slovenski Rocky", kot se ga je prijel vzdevek, fizično spravil nad svojo ženo, kar je tudi sam priznal. Vse skupaj je že toliko večji šok, saj ima z njo tri mladoletne otroke.

A to sploh še ni vse, kot je za Slovenske novice zdaj razkril anonimen vir, se je Fabjan s kolegi spravil nad družinskega človeka. "A moram omeniti še to, da ima Fabjan na sodišču med drugim tudi to, da je 5. aprila 2016 teroriziral z njegovimi kolegi družinskega človeka pred njegovo ženo in dvema sinovoma? Na njihovem lastnem dvorišču in v lastni hiši," je bilo zapisano v eni izmed objav, ki so se ukvarjale s Fabjanom.

Novogoriška tožilka slovenskemu borcu očita nasilništvo, poškodovanje tuje stvari in dve grožnji, samo neimenovani 33-letni možakar, nad katerega se je spravil Fabjan, pa je proti nasilnežu vložil pol ducata ovadb.

Značke: fabjan , kickboks