Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

au
au
1 02.08.2021 07:48:44

Dekle Kristjana ČEHA s hudimi obtožbami na račun njegovega trenerja: Vse so poskušali uničiti!

Instagram
Po nastopu Kristjana Čeha na olimpijskih igrah se je oglasilo njegovo dekle, Estonka Anna Maria Orel.

Naj spomnimo: Čeh se je 37 dni pred začetkom olimpijskih iger v Tokiu razšel s svojim trenerjem Gorazdom Rajherjem. Slovenski rekorder v metu diska je dejal, da Rajher ni želel, da bi na treningih sodelovala Anna Maria Orel, metalka kladiva iz Estonije in njegovo dekle. "Zaradi različnih pogledov, s kom lahko treniram, je prišlo do prehitrih reakcij tako na moji kot na trenerjevi strani. Zahteval je, da pri treningu ni mojega dekleta, Orlove, metalke kladiva iz Estonije. To je bil glavni razlog, zato sva se razšla," je takrat dejal Čeh.

Dan po njegovem olimpijskem nastopu v Tokiu, ko je zasedel 5. mesto, pa se je z ostrim zapisom oglasila tudi Estonka, ki je predstavila svojo plat zgodbe. "Potem ko sem bila mesece tiho, mislim, da je končno čas, da nekaj povem. Nikoli v življenju me dva odrasla moška nista tako nadlegovala in ustrahovala kot v zadnjih mesecih. Odvzela sta mi moje osnovne človeške in športnikove pravice. Prisiliti sta me hotela, da zapustim svojega fanta (česar očitno nisem storila, saj bom kmalu 25-letna ženska, ki sama odloča, s kom se druži), odstranili so me s stadiona, da nisem mogla trenirati s fantom.

Pred najpomembnejšo tekmo dozdajšnje kariere fantu niti enkrat nisem dejala, naj zapusti svojega trenerja ali svojo ekipo. Podpirala sem ga, da se situacija uredi. Tudi ko sem jasno videla, da poskušajo z njim manipulirati, sem še vedno mislila, da pred olimpijskimi igrami ni pametno menjati. Ko je vse skupaj postalo nevzdržno, sta omenjena dva naredila njuno zadnjo potezo in šla v medije ter govorila stvari, ki bi jima lahko koristile. Danes je na svetlo prišla druga zgodba. Še nikoli v življenju nisem bila tako osramočena, saj sem bila označena kot oseba, ki je trenerju ukradla atleta. Niti ena stvar, ki so jo povedali o meni, ni bila resnična in nikoli več si ne bom dopustila takega nadlegovanja.

Kristjan je garal za vse, kar je dosegel, a njegov prejšnji trener je naredil vse, kar je lahko, da bi pred Tokiom vse skupaj uničil. Najtežje je, ko vidiš nekoga, ki ga imaš rad, ko se mora prebijati skozi nekaj tako travmatičnega in ko vidi, da njegova lastna ekipa dela proti njemu. Skoraj ga je zlomilo, in mene. Nikoli nisem prisilila svojega fanta, naj naredi nekaj zame. Tudi jaz sem bila na svoji poti do olimpijskih iger v svoji disciplini. Vedno sem bila profesionalka – najprej trening. Na žalost psihično nisem bila dovolj močna, da bi vse skupaj prenesla, in mi ni uspela uvrstitev na OI.

Naj bo sram novinarje, ki pišejo zgodbe samo zato, da bi lovili klike, ne da bi naju vprašali za komentar. To je najino življenje in ne smešna zgodbica za hitro branje in obsojanje. Nočem, da ta dva moška sodita o meni. Nisem, kar govorita, da sem. V mojem srcu vem, da sva naredila vse, da urediva situacijo, ki se očitno ni dala urediti. Edina stvar, ki jo lahko prosim, je za več sočutja v prihodnosti. Nikoli ne veš, kaj se dogaja v zakulisju," je zapisala na svojem Instagram profilu. 

Članki iz rubrike