mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

(azs)
(azs)
0 09.03.2021 11:44:20

Kaj je Klub atletika in zakaj morate tudi vi postati nov/-a član/-ica?

AZS
Klub atletika je novi vseslovenski klub ljubiteljev in podpornikov slovenske atletike.

V svoje članstvo vabimo vse ljubitelje atletike, pa tudi starše atletov in atletinj, atletske delavce, rekreativne tekače, sodnike, veterane in ljubitelje ter privržence zdravega in športnega načina življenja. Za vse nove člane bomo članom Kluba atletika vsak mesec ekskluzivno, kot prvim, zvestim bralcem, na elektronski naslov dostavili mesečne novice, ki vsebujejo informacije o vrhunski atletiki iz prve roke, poleg tega bo članom omogočen dostop do še več vsebine s področja zdravega in trendi življenjskega sloga.

Vsi člani boste imeli zagotovljene posebne ugodnosti, ki jih bodo redno pripravljali partnerji kluba AZS, kot prvi pa boste lahko sodelovali v nagradnih igrah z ekskluzivnimi darili, ki bodo na voljo samo za člane!

Klub atletika ni samo navaden klub, ampak tudi podpora vsem mladim športnikom ter vsem, ki se s športom ukvarjate, ne glede na generacijo, spol in skupino. Prav vsi smo Klub atletika!

Vsi, ki se boste do konca meseca marca včlanili v Klub atletika, se boste ob strinjanju s pogoji sodelovanja in oddaji vaših podatkov potegovali za ekskluzivne nagrade, ki jih bo tokrat podarila vrhunska športna znamka Joma.

Naključno bomo izžrebali tri srečnežev/srečnice, ki boste prejeli po en par športnih copat Joma, pet srečnic/srečnežev, ki boste prejeli po eno športno trenirko Joma in pet srečnežev/ic, ki boste prejeli po en nahrbtnik Joma.

Atletika je osnova za vse športe in tudi athlete v angleškem jeziku ne pomeni le atlet, temveč športnik. Zato vabimo vse ljubitelje športa, da se nam pridružite.

Včlanite se še danes in postanite ekskluzivni član/članica Kluba atletika!

Članki iz rubrike