Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 26.03.2020 18:19:27

DRUGAČE NI ŠLO. Jubilejnega 40. Maratona treh src letos ne bo

Jubilejnega 40. Maratona treh src v Radencih letos zaradi pandemije koronavirusa ne bo, prestavljen je na naslednje leto, so sporočili organizatorji. Namesto v soboto, 16. maja, bodo tekači in pohodniki Radence obiskali v soboto, 15. maja 2021.

V organizacijskem odboru Maratona treh src pojasnjujejo, da je bila odločitev o premiku maratona v naslednje leto zelo težka.

"Jubileja smo se iskreno veselili, vanj smo vložili že ogromno energije in dela ter sredstev. A ob nejasnem razvoju razmer, tako v Sloveniji kot v Evropi, smo bili v organizacijskem odboru soglasni, nismo pripravljeni tvegati niti enega srca," je poudaril Boštjan Gerlec, predsednik organizacijskega odbora.



"Ob trenutno veljavnih ukrepih za omejitve širitve virusa je organizacijsko delo povsem ohromljeno, zato se bomo lotili nadaljevanja organizacije takoj, ko bo to možno. Želimo namreč, da bo 40. Maraton treh src zares nepozabno doživetje," je dodal Marko Pintarič, sekretar organizacijskega odbora.

Vsi tekači, ki so že poravnali startnino, bodo v kratkem dobili elektronsko pošto z informacijami glede vračil denarja, so še sporočili organizatorji maratona z najdaljšo tradicijo v tem delu Evrope.

Značke: atletika, maraton

Članki iz rubrike