princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

Naomi Campbell Svet24.si

FOTO: Naomi Campbell pri 50. prvič mamica

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Anthony Fauci Svet24.si

Cepiva so »verjetno učinkovita« tudi proti ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

pivo Odkrito.si

O moj bog, to se zgodi s pivom!

ana pusovnik kraja identitete Njena.si

Sanjski moški: Ana žrtev spletnega nepridiprava

mu
mu
1 25.04.2021 10:56:54

KAJ, ZA VRAGA?! Ogier na Hrvaškem trčil v civilno vozilo in skoraj povozil hrvaškega policista! (video)

Na reliju za svetovno prvenstvo na Hrvaškem je danes tik pred koncem prišlo do spremembe v vodstvu. Dve hitrostni preizkušnji pred koncem je namreč na prvem mestu Valižan Elfyn Evans (Toyota), ki je na drugo mesto potisnil doslej vodilnega moštvenega sotekmovalca Francoza Sebastiena Ogierja.

A razlike so majhne, saj prva dva loči le 2,8 sekunde, tudi tretji, Belgijec Thierry Neuville (Hyundai), pa ima manj kot deset sekund zaostanka.

Kot so sporočili iz Toyotine ekipe, je imel Ogier na poti do današnje prve hitrostne preizkušnje manjšo prometno nesrečo, v kateri ni bil nihče poškodovan, pa tudi dirkalnik je ostal vozen. Zgodilo se je na popolnoma običajni cesti in v času prometa, Francoz pa je očitno spregledal vozilo, ki se je približevalo do zadaj. Zdelo se je, da je poskušal zapeljati na avtobusno postajo, takrat pa je vanj trčil neznani voznik. A težav s tem še ni bilo konec, na prizorišče nesreče je prišla policija, ki je morala narediti zapisnik. Vse skupaj se je malce zavleklo, policija je Ogierja zadrževala, temu pa se je precej mudilo do naslednje točke, zaradi česar je kar odpeljal, pri tem pa skoraj povozil policista, ki mu je zaprl pot.

Reli se bo končal z zadnjima današnjima "brzincema", zadnja, 20. HP Zagorska SelaKumrovec pa bo obenem štela tudi za "power stage", ki prinaša dodatne točke za SP.

Značke: reli, sp

Članki iz rubrike