Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
0 19.04.2020 17:00:21

MICHAEL SCHUMACHER? Kaj se dogaja z najboljšim vseh časov? Veliki KRITIK na njegov račun! In to zdaj, ko SE NE MORE BRANITI!

Nemec, ki se je tako tragično ponesrečil na smučanju v francoskih Alpah, ima sedem naslovov svetovnega prvaka, ki mu jih ne more nihče vzeti.

Toda nekdanji lastnik moštva formule ena Eddie Jordan, ki ima danes 72 let, ne misli, da je Schumi največji dirkač formule ena vseh časov. "Brez vsakršnega dvoma, Michael je imel neverjeten talent," je dejal Jordan, pri katerem je Schumacher debitiral v formuli ena leta 1991. Eddieju ni bilo všeč, ker so morali Schumacherjevi kolegi v različnih moštvih podpisati pogodbo v kateri so se obvezali, da bodo 'druga violina'. "Schumi ni bil teamski igralec. Ali Eddie Irvine ali Rubens Barrichelo ali kdorkoli drug, so morali podpisati, da bodo številka dve v ekipi." In večno vprašanje - kdo je največji vseh časov? "Michael je bil neverjeten talent. Toda to je bil tudi Ayrton Senna. Toda moj odgovor glede tega se vedno vrača na ime Alain Prost." Lepo priložnost, da prehiti Schumacherja po številu naslovov svetovnih prvakov pa ima Lewis Hamilton, ki ima za pasom šest naslovov svetovnega prvaka. In Eddie? "Ima vse možnosti, da postane najboljši vseh časov!"

Članki iz rubrike