Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

tu
tu
0 19.04.2020 16:01:26

KAJ počne trinajstletnica!!! FEDERERJU in ĐOKOVIĆU je zaprla usta! Toda, ali je FAKE? Tu je odgovor (video)

Trinajstletna Švicarka, ki trenira tenis, se je odzvala na zdaj že znameniti challenge, ki ga je v svet preko družbenega omrežja poslal Roger Federer.

Na Federerjev poziv se je odzvalo stotisoče ljudi in potem na družbenih omrežjih objavilo svoj video. No, Federer je takoj v prvem twittu izzval tudi Luko Dončića, ki pa se zaenkrat še ni odzval. Bo to storil na dvorišču hiše v Ljubljani, kjer trenutno preživlja koronaosamitev?

No, 13-letna Jalena Meyer, pa je pripravila prav poseben video, kjer izvaja challenge z vsemi štirimi okončinami - naenkrat. Res izjemno.

Toda, kmalu so se pojavila ugibanja ali je video prirejen - fake - ali ne. Švicarski kolegi so poklicali Jaleno, ki je odgovorila: "Fake? Seveda je fake!" In se je nasmejala hudomušna Baselčanka: "To je parodija na challenge, ki sem jo naredila s programom 'motion tricks'. Je nekaj podobnega kot delajo trike v pravih filmih."

Njen oče je namreč zaposlen kot digitalni animator in je potreboval tri dni, da je sestavil posamezne sličice. Na video se je odzval tudi Đoković. "Poslal mi je smeška in dvignjen palec, kar je zelo kul," se je še nasmejala Jalena.

Članki iz rubrike