par Dobra karma

Ljudje, ki nam jih pošlje vesolje, imajo svojo ...

anita šumer1 Svet24.si

»Z vsakim kruhom, ki ga spečem, je Sašo vedno ...

Silvester 2 Reporter.si

(VIDEO) V zakulisju: kako je Janša klical na ...

fdahaha Svet24.si

Na nebu se je razbesnelo, v delih države velika ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

plestenjak 5 Njena.si

Božanski užitki Modrijana Blaža

STA
STA
0 01.03.2020 21:21:41

Kot brez k...a na svatbo! Motociklistična sezona se bo začela...

Reuters
Kaj se dogaja v tem norem športnem svetu? Je res cel svet v taki paniki, da bodo odpovedali, prekinili, prestavili... vse kar je mogoče?

Vodstvo tekmovanja v svetovnem prvenstvu v motociklizmu je sporočilo, da je zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom odpovedalo preizkušnjo v elitnem motociklističnem razredu motoGP na prvi postaji sezone svetovnega prvenstva v Katarju 8. marca.

Krovna motociklistična zveza Fim in vodstvo tekmovanja Dorna sta novico o odpovedi pojasnila s težavami, ki jih imajo zaradi omejitev potovanj v Katar udeleženci dirke, predvsem tisti, ki prihajajo iz Italije.

V Katarju so zaradi nevarnosti epidemije koronavirusa uvedli stroge preventivne ukrepe. Za potnike iz določenih držav, med katerimi je tudi Italija, predvidevajo 14-dnevno karanteno. Ta je predvidena tudi za vse, ki so v zadnjih dveh tednih bili v Italiji.Ker je prav Italija ena vodilnih držav oziroma udeleženk v SP - tako z dirkači kot s spremljevalnim osebjem -, so se v vodstvu tekmovanja odločili, da dirke v elitnem razredu na uvodu v sezono ne bo.

V šibkejših razredih moto2 in moto3 bodo dirko izvedli po predvidenem urniku, saj so bili udeleženci teh razredov v zadnjih dneh že zbrani v Katarju na testiranjih.

Značke: motociklizem, motogp

Članki iz rubrike