panter Svet24.si

FOTO: Panter taval in vstopil v sobo 15-letnega ...

karma Svet24.si

Za svetovni uspeh so izvedeli po telefonu

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

prijave Svet24.si

Kdo ve, kam gledajo slovenski inšpektorji?

profimedia-0251964445 Odkrito.si

Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?

Luka Basi 1 AZPTD 1 Njena.si

Tudi mama Luke Basija je pevka

vatroslav tijan Njena.si

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

jp
jp
0 30.07.2019 21:18:45

NEVERJETNO, a resnično! SCHUMACHER GLEDA dirke formule ena

vszi
Spet se je oglasil Jean Todt in razkril, kako je z enim najboljših dirkačev formule ena vseh časov, Nemcem Michaelom Schumacherjem.

Še enkrat več se imamo zahvaliti Jeanu Todtu, da je odgrnil tančico, ki zastira pogled radovednežem. Iz njegovega nedavnega intervjuja za Radio Monte-Carlo je mogoče napaberkovati nekaj drobtinic o zdravstvenem stanju Michaela Schumacherja.
Še vedno se bori
Todt, ki se je na dirkaškega šampiona navezal že v njunem času pri ferrariju, je dejal, Schumacher dobro napreduje, in da skupaj gledata dirke formule 1. "Vedno sem previden s tovrstnimi izjavami, a je res. V njegovem domu v Švici sem si skupaj z njim ogledal dirko," je dejal Todt in dodal, da je Michael v dobrih rokah in da doma zanj dobro skrbijo. "Ni obupal, še vedno se bori." Je pa, kot že enkrat poprej, obžaloval, da ne moreta komunicirati, kot sta nekoč.
Todt, sicer predsednik Svetovne avtomobilske zveze (FIA), je reden redkih, ki imajo dostop do dirkača, ki še vedno okreva od poškodb, ki jih je utrpel med smučanjem leta 2013.

Članki iz rubrike