Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
0 01.01.2019 09:10:07

Nekdanji šef FERRARIJA: Poglejte, o MICHAELU SCHUMACHERJU vem vse …

vszi
Minilo je pet let od nesreče zvezdnika formule ena, ki bo 3. januarja dopolnil 50 let.

Pred dnevi je minilo natanko pet let od hude nesreče Michaela Schumacherja, a pravih informacij o stanju najtrofejnejšega voznika v formuli ena še vedno ni. Razen tega, da je zelo hudo. So zgolj ugibanja, družina je poskrbela za popolno izolacijo nekdanjega zvezdnika, ki bo pojutrišnjem dopolnil 50 let.

Ob tej priložnosti je o sijajnem dirkaču spregovoril njegov velik prijatelj Jean Todt, ki je bil v zlatih časih šef moštva Ferrari. "Michael je bil kombinacija velikega talenta, predanosti in lojalnosti. Bil pa je tudi referenca za inženirje in tehnike. Uspelo mu je motivirati vse člane ekipe, bil je več kot voznik. Mnogi so ga opisovali kot arogantnega, kot težko osebo, toda on je bil enostavno sramežljiv," je v pogovoru za Sport Bild med drugim povedal nekdanji prvi mož Ferrarija v času, ko je Michael Schumacher v rdečem bolidu osvojil pet naslovov prvaka.

V nadaljevanju je razkril, v kakšne odnosu je danes z družino Schumacher. In z Michaelom"Pristnejši, kot kadarkoli, z Michaelom sem bil takšen že prej. Ne morem govoriti o njemu, lahko pa povem, da o njem vem vse. Pred nesrečo se je celo angažiral v mojem inštitutu za poškodbe hrbtenice, on je bil bržčas največji zasebni investitor. Danes pa je moj odnos še bolj pristen s Corinno in otroci."

Članki iz rubrike